Ontdek de
Verona Pro

Ideale koffiebonenmachine voor kleine bedrijvenCompacte koffiemachine voor jouw bedrijf

De Verona Pro is een stijlvolle koffiemachine voor bedrijfspanden met beperkte ruimte. Door het compacte formaat, past de koffiemachine perfect in een kleine keuken, pantry of wachtruimte.

Strak en <br> stijlvol zwart

Strak en
stijlvol zwart

De Verona Pro is afgewerkt
met twee soorten lak: Soft Silk Black en High-end glossy.

Koffiemachine <br> die blijft shinen

Koffiemachine
die blijft shinen

Lekker makkelijk!
Je reinigt de Verona heel eenvoudig
met één druk op de knop.

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Download

De Verona Pro koffiebonenmachine

De stijlvolle en compacte koffiemachine is de ideale keuze voor kleine bedrijven. Doordat de Verona Pro is voorzien van een waterreservoir kan de koffiemachine overal eenvoudig worden geplaatst. Ondanks het compacte formaat levert de koffiemachine niet in op snelheid. Binnen maar liefst 35 seconden heb je een verse kop koffie.


 • Compacte koffiebonenmachine

 • Overal eenvoudig te plaatsen

 • Ideaal voor 5 tot 10 koffiedrinkers

 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Gebruikers5 - 10 gebruikers

Zetsnelheid30 tot 35 seconden

Aanbevolen kopjes per dag40 kopjes

Koffiereservoir500 gram

Capaciteit afvalbak25 porties

Inhoud waterreservoir3,2 liter

Specificaties

Afmetingen52 cm diep
33 cm breed
55 cm hoog

Gewicht27 kg

Verbruik1500 watt

Aansluiting

Waterreservoir of waterleiding

Functies

 • Heet water functie

Opties

 • Diverse betaalsystemen
 • Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar
Waterleiding of waterreservoir

Waterleiding of waterreservoir

Kies voor een aansluiting op de waterleiding of ga voor een waterreservoir.

Soft touch <br>bediening

Soft touch
bediening

De schoonheid van eenvoud.
Kies jouw koffie met één simpele
druk op de knop.

Van espresso tot cappuccino

Van espresso tot cappuccino

Zet zonder melkopschuimer
de heerlijkste cappuccino of latte macchiato.

Vraag meer informatie aan over de Verona Pro

Kies voor de Verona Pro en ontvang:

✔Gratis bezorging en installatie van je koffiemachine
✔ Een welkomstpakket t.w.v. € 100,-
✔De levering van al je koffiebenodigdheden gratis

Vraag meer informatie aan
Vraag meer informatie aan over de Verona Pro

Compacte koffiebonenmachine

De Verona Pro is het kleine zusje van de Palermo Pro koffiemachine, een stukje kleiner maar net zo snel! De stijlvolle uitstraling, en het compacte formaat, maakt de Verona Pro koffiebonenmachine tot de ideale keuze voor bedrijfsruimtes met beperkte ruimte. Door het slimme formaat van 53 x 33 x 55 centimeter kun je de koffiemachine overal plaatsen. Je hebt meer ruimte en dat zorgt mede voor een nette koffiehoek.

Ideale koffiemachine voor kleine bedrijfsruimtes

De past de Verona Pro koffiemachine past bijvoorbeeld perfect in een kleine keuken, pantry, wachtruimte of gang. De Verona Pro is ook ideaal voor op plaatsen waar geen waterleiding aanwezig is. Ondanks het compacte formaat beschikt deze koffiemachine over een behoorlijk groot waterreservoir. Door de combinatie met het koffiereservoir kun je in een handomdraai al je collega’s voorzien van lekkere koffie uit een stijlvolle koffiemachine.

Keuze uit veel koffievariaties

Lekkere koffie zetten is de voornaamste taak van de Verona Pro koffiemachine. Bij Gio Coffee vinden we echter dat je met al je collega’s moet kunnen genieten tijdens de pauze. Daarom zijn er meer mogelijkheden, een kop thee zetten is natuurlijk ook een ware must. Liefhebbers van cappuccino, latte macchiato en caffè latte kan je ook razendsnel voorzien zodat je altijd samen koffie kunt drinken.

Stijlvolle koffiemachine van Italiaanse kwaliteit

De praktische functies zijn niet de enige reden waarom de Verona Pro de meest gekozen koffiemachine uit ons assortiment is. Naast het slimme formaat is de strakke afwerking het eerst wat een klant op zal vallen als je koffie uit de Verona Pro koffiemachine aanbiedt. Optioneel is een onderkast in dezelfde stijl als je nieuwe koffiemachine.

De meest gekozen koffiemachine voor bedrijven

Statistieken vertellen altijd de waarheid. We kunnen dan ook met trots zeggen dat de Verona Pro de meest gekozen koffiemachine uit ons assortiment is. Dit heeft natuurlijk zijn redenen. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat deze compacte koffiemachine geschikt is voor vrijwel ieder bedrijf. Dankzij het waterreservoir kan je ook zonder waterleiding genieten van koffie uit een stijlvolle machine.

De Verona Pro is perfect voor kleinere bedrijfsruimtes

Omdat de Verona Pro beschikt over een zeer compact ontwerp is dit model ideaal voor bedrijfspanden met weinig ruimte. Het kleine formaat van 53 x 33 x 50 centimeter zorgt ervoor dat hij perfect past in een kleine keuken, wachtruimte of gang. Er hoeft niet eens een waterleiding aanwezig te zijn, omdat de Verona Pro beschikt over een waterreservoir. Een koffiemachine van Italiaanse kwaliteit, stijlvol en klassiek. Met de Verona Pro koffiebonenmachine zet je koffie zoals je hem in Italië drinkt.

Extra functies op aanvraag

Als je de Verona Pro koffiemachine op een extra nette manier wil plaatsen dan is er bijpassende onderkast verkrijgbaar. De Verona Pro is echter meer dan een uitstekende oplossing voor kantoren en werkplaatsen. Ook in de horeca, bij sportclubs en andere instellingen kun je deze compacte en stijlvolle koffiemachine tegen komen. Dankzij de extra mogelijkheden om een eigen munt of muntgeld functie toe te voegen is de Verona koffiemachine ook voor deze toepassingen geschikt.

Geniet van de standaard Premium Service van Gio Coffee

Met onze standaard Premium Service ontzorgen we bedrijven volledig. Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Bij ons profiteer je daarom van gratis levering van koffie, thee en andere bijproducten, tot in het keukenkastje. Zodra je kiest voor Gio Coffee, bezorgen en installeren we de koffiemachines gratis (t.w.v. €199,-). Onze koffiespecialist stelt meteen de koffiemachine naar persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Gedurende de gehele looptijd heb je bij Gio Coffee gratis service en onderhoud. Zodat je altijd kan genieten van de lekkerste koffie.

Offerte ontvangen voor de Verona Pro?

Vraag hier aan

Offerte aanvragen voor de Verona Pro

Informatie aanvragen over de Verona Pro