Ontdek de
Verona Pro

Professionele koffiebonenmachineCompacte koffiemachine
voor jouw bedrijf

De Verona Pro is een stijlvolle koffiemachine voor bedrijfspanden met beperkte ruimte. Door het compacte formaat, past de koffiemachine perfect in een kleine keuken, pantry of wachtruimte.

Strak en <br> stijlvol zwart

Strak en
stijlvol zwart

De Verona Pro is afgewerkt
met twee soorten lak: Soft Silk Black en High-end glossy.

Koffiemachine <br> die blijft shinen

Koffiemachine
die blijft shinen

Lekker makkelijk!
Je reinigt de Verona heel eenvoudig
met één druk op de knop.

Meer informatie? Vraag de gratis brochure aan

Specificaties

Bekijk de koffiesoorten, variaties en verdere specificaties van deze machine.


 • Koffie
 • Espresso
 • Dubbele espresso
 • Cappuccino
 • Latte Macchiato
 • Caffe Latte
 • Mochaccino
 • Choco
 • Espresschoc
 • Heet water

Capaciteit

Zetsnelheid35 seconden

Aanbevolen kopjes per dagtot 40 koppen

Specificaties

Afmetingen52 cm diep
33 cm breed
55 cm hoog

Gewicht27 kg

Verbruik1500 watt

Aansluiting

Waterreservoir of waterleiding

Opties

 • Betaalsysteem met muntgeld of eigen munt.
 • Bijpassende onderkast apart verkrijgbaar.
Waterleiding of waterreservoir

Waterleiding of waterreservoir

Kies voor een aansluiting op de waterleiding of ga voor een waterreservoir.

Soft touch <br>bediening

Soft touch
bediening

De schoonheid van eenvoud.
Kies jouw koffie met één simpele
druk op de knop.

Van espresso tot cappuccino

Van espresso tot cappuccino

Zet zonder melkopschuimer
de heerlijkste cappuccino of latte macchiato.

Vraag nu meer informatie aan

Wil je eerst meer weten over de Verona Pro? Vraag hier vrijblijvend aanvullende informatie aan.

Vraag meer informatie aan
Vraag nu meer informatie aan

Compacte koffiebonenmachine

De Verona Pro is het kleine zusje van de Palermo Pro koffiemachine, een stukje kleiner maar net zo snel! De stijlvolle uitstraling, en het compacte formaat, maakt de Verona Pro koffiebonenmachine tot de ideale keuze voor bedrijfsruimtes met beperkte ruimte. Door het slimme formaat van 53 x 33 x 50 centimeter kun je de koffiemachine overal plaatsen. Je hebt meer ruimte en dat zorgt mede voor een nette koffiehoek.

Ideale koffiemachine voor kleine bedrijfsruimtes

De past de Verona Pro koffiemachine past bijvoorbeeld perfect in een kleine keuken, pantry, wachtruimte of gang. De Verona Pro is ook ideaal voor op plaatsen waar geen waterleiding aanwezig is. Ondanks het compacte formaat beschikt deze koffiemachine over een behoorlijk groot waterreservoir. Door de combinatie met het koffiereservoir kun je in een handomdraai al je collega’s voorzien van lekkere koffie uit een stijlvolle koffiemachine.

Keuze uit veel koffievariaties

Lekkere koffie zetten is de voornaamste taak van de Verona Pro koffiemachine. Bij Gio Coffee vinden we echter dat je met al je collega’s moet kunnen genieten tijdens de pauze. Daarom zijn er meer mogelijkheden, een kop thee zetten is natuurlijk ook een ware must. Liefhebbers van cappuccino, latte macchiato en caffè latte kan je ook razendsnel voorzien zodat je altijd samen koffie kunt drinken.

Stijlvolle koffiemachine van Italiaanse kwaliteit

De praktische functies zijn niet de enige reden waarom de Verona Pro de meest gekozen koffiemachine uit ons assortiment is. Naast het slimme formaat is de strakke afwerking het eerst wat een klant op zal vallen als je koffie uit de Verona Pro koffiemachine aanbiedt. Optioneel is een onderkast in dezelfde stijl als je nieuwe koffiemachine.

De meest gekozen koffiemachine voor bedrijven

Statistieken vertellen altijd de waarheid. We kunnen dan ook met trots zeggen dat de Verona Pro de meest gekozen koffiemachine uit ons assortiment is. Dit heeft natuurlijk zijn redenen. De populariteit is vooral te danken aan het feit dat deze compacte koffiemachine geschikt is voor vrijwel ieder bedrijf. Dankzij het waterreservoir kan je ook zonder waterleiding genieten van koffie uit een stijlvolle machine.

De Verona Pro is perfect voor kleinere bedrijfsruimtes

Omdat de Verona Pro beschikt over een zeer compact ontwerp is dit model ideaal voor bedrijfspanden met weinig ruimte. Het kleine formaat van 53 x 33 x 50 centimeter zorgt ervoor dat hij perfect past in een kleine keuken, wachtruimte of gang. Er hoeft niet eens een waterleiding aanwezig te zijn, omdat de Verona Pro beschikt over een waterreservoir. Een koffiemachine van Italiaanse kwaliteit, stijlvol en klassiek. Met de Verona Pro koffiebonenmachine zet je koffie zoals je hem in Italië drinkt.

Extra functies op aanvraag

Als je de Verona Pro koffiemachine op een extra nette manier wil plaatsen dan is er bijpassende onderkast verkrijgbaar. De Verona Pro is echter meer dan een uitstekende oplossing voor kantoren en werkplaatsen. Ook in de horeca, bij sportclubs en andere instellingen kun je deze compacte en stijlvolle koffiemachine tegen komen. Dankzij de extra mogelijkheden om een eigen munt of muntgeld functie toe te voegen is de Verona koffiemachine ook voor deze toepassingen geschikt.

Ben je geïnteresseerd?

Aanvragen

Vraag hier informatie over de Verona Pro aan!