Voorwaarden partnerdeal

Algemene voorwaarden Gio Coffee partnerdeal

Definities partnerdeal

Onder deze algemene voorwaarden wordt verstaan:

 • Aandragende partij: Klant, partner of leverancier van Gio Coffee die een potentiële nieuwe klant aandraagt.
 • Potentiële klant(en): Organisaties die worden aangedragen door de aandragende partij.
 • Beide partijen: Zowel de aandragende partij als de potentiële klant

Gebruik, geldigheid en toepasselijkheid

 1. De partnerdeal is alleen geldig voor bedrijven die staan ingeschreven in het KVK-Handelsregister en die zijn gevestigd in Nederland.

Algemeen

 1. Het is toegestaan om als aandragende partij meerdere potentiële klanten op te geven.
 2. Gio Coffee gaat ervan uit dat potentiële klanten die worden opgegeven, bekend zijn met de aandragende partij en de partnerdeal.
 3. Gio Coffee neemt zelf contact op met de opgegeven potentiële klant, zonder tussenkomst of bemiddeling van de aandragende partij.
 4. Gio Coffee maakt middels een koffieproeverij kennis met de opgegeven, potentiële klant. De proeverij is geheel kosteloos en vrijblijvend.

€ 150,- Koffietegoed

 1. Beide partijen ontvangen € 150,- koffietegoed wanneer de opgegeven potentiële klant een Gio Coffee-overeenkomst tekent van minimaal 48 maanden, met een door Gio Coffee geleverde koffiemachine.
 2. Beide partijen ontvangen € 150,- koffietegoed wanneer de aangedragen klant binnen 6 maanden na het aandragen een overeenkomst heeft getekend bij Gio Coffee.
 3. Het € 150,- koffietegoed kan niet in combinatie met een andere actie worden ingezet, dan wel overgedragen worden aan andere partijen of organisaties
 4. Het € 150,- koffietegoed is alleen geldig op onze koffiebonenmelanges Gio Grande of Gio Eccellente; Freshbrew-koffiemelanges Gio Intenso of Gio Gusto of instantkoffiemelanges Gio Classico of Gio Ultimo.
 5. Het € 150,- koffietegoed wordt verrekend als kortingsbedrag op je eerstvolgende factuur en kan niet worden uitgekeerd door middel van een storting.
 6. Wanneer de aandragende partij geen Gio Coffee-klant is, dan ontvangt deze het € 150,- koffietegoed in de vorm van een levering koffie t.w.v. €150,-
 7. Zowel de aandragende partij of potentiële klant kunnen het € 150,- koffietegoed onafhankelijk van elkaar inwisselen voor 15% korting op een Gio Coffee koffiemachine.

15% Korting op koffiemachines

 1. De 15% korting op koffiemachines is alleen geldig op Gio Coffee koffiemachines.
 2. De 15% korting op koffiemachines is alleen geldig i.c.m. een huur- of koopovereenkomst bij Gio Coffee.
 3. De 15% korting op koffiemachines vanuit de partnerdeal geldt niet bovenop andere kortingen en acties.
 4. De 15% korting op koffiemachines kan niet in combinatie met een andere actie worden ingezet, dan wel overgedragen worden aan andere partijen of organisaties.

Slotbepaling

 1. De partnerdeal kan niet in combinatie met een andere actie worden ingezet, dan wel overgedragen worden aan andere partijen of organisaties.
 2. Aan de partnerdeal kunnen geen rechten worden ontleend.
 3. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden.
 4. Gio Coffee behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen.

Meer informatie?

Neem voor vragen contact op met onze accountmanagers.
Bel: 088 123 44 00 of stuur een e-mail naar: info@giocoffee.nl.

<< Terug naar de partnerdeal