Werken bij

Werken bij Gio Coffee

We energize people at work!

Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een groothandelsorganisatie met een duidelijke missie: “In 2025 we energize 1 million people by giving them daily impulses with great impact!”

Viteau is ruim 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en staat bekend als de uitdager in de koffiemarkt. Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen Directeur) is de organisatie, met aandacht voor data-gedreven werken en innovaties, klaargemaakt om de gestelde missie te overtreffen!

Uniek aan Viteau en Gio Coffee is de sterke cultuur waarin klanten, medewerkers en leveranciers zich laten kenmerken door de vier kernwaarden van de organisatie (VIBE):

  • Verbindend; in staat om mensen, teams en organisaties aan elkaar te verbinden!
  • Innovatief; jezelf iedere dag verder willen ontwikkelen en daarmee je omgeving vooruit helpen!
  • Betrokken; persoonlijke aandacht voor je collega’s en klanten!
  • Energiek: geloof in eigen kunnen en dingen durven doen!

Ben je gedreven en ga je graag met plezier naar je werk? Dan ben je wellicht onze ideale collega! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. Heb je interesse in één van deze vacatures of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op Eveline Mutsaerts (Recruiter) 088 123 44 45 of mail direct naar sollicitatie@giocoffee.nl!

Vacatures