Zakelijke koffiemachine

Zoek je een zakelijke koffiemachine? En dan niet één die typische automatenkoffie zet, maar écht lekkere koffie? Gewoon zoals je gewend bent in de horeca of thuis. Waarom zou je op het werk genoegen moeten nemen met vieze koffie, nietwaar?

5 dingen waar een zakelijke koffiemachine aan moet voldoen

Onze klanten geven aan dat er een aantal zaken belangrijk is bij het kiezen van de juiste zakelijke koffiemachine:

  1. Bedieningsgemak
  2. Weinig onderhoud
  3. Goede smaak van de koffie
  4. Onderhoudsservice
  5. Juiste prijs/kwaliteitverhouding

Om te voorzien in deze behoefte hebben we bij Gio Coffee alleen de beste koffiemachines geselecteerd. Deze koffiemachines zijn uitstekend geschikt voor de zakelijke markt omdat ze juist goed scoren op bovenstaande punten.

  1. Bedieningsgemak: Door mooie, overzichtelijke bedieningsschermen kan iedereen heel intuïtief zijn of haar ideale koffie zetten.
  2. Weinig onderhoud: De koffiemachines zijn van binnen slim ingedeeld en gemaakt van materiaal wat eenvoudig is schoon te maken. Hierdoor is onderhoud een peulenschil.
  3. Goede smaak van de koffie: Doordat de koffiemachines zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen (o.a. voor het malingsysteem, de zetgroep, en de waterfiltering) is de smaak van de koffie optimaal, natuurlijk in combinatie met heerlijke koffiebonenmelanges.
  4. Onderhoudsservice: Mocht de koffiemachine kapot gaan dan komen wij z.s.m. langs om te repareren of zelfs te vervangen. Je hoeft je er geen zorgen over te maken.
  5. Juiste prijs/kwaliteitverhouding: Bij Gio Coffee hoef je de koffiemachine niet aan te schaffen! Met onze handige huur- en bundel deal betaal je een gunstig tarief voor zowel de machine als de koffie.

De koffiemachines die wij in ons assortiment hebben worden bovendien vervaardigd in landen als Zwitserland en Italië. Dit komt de kwaliteit zeker ten goede. In combinatie met onze hoge kwaliteit verse koffiebonen heb je gegarandeerd een heerlijk kopje koffie op je werk.

Wil je ook een topkwaliteit zakelijke koffiemachine?

Bekijk ons overzicht zakelijke koffiemachines

Gepubliceerd op 11 juni 2014 door