Onze machines met vriesdroog/instant koffie

De perfecte vriesdroog koffiemachine kopen? Bij ons ben je op de juiste plek! Een koffiecorner is niet compleet zonder stijlvolle machine die binnen enkele minuten een grote hoeveelheid koffie zet voor het hele bedrijf (en alle buren als het moet). Maak een keuze uit onze vriesdroog koffieautomaten.

Vriesdroog
Actie
Trento-Small-Overzichtspagina
Instant koffie | 10 tot 50 koffiedrinkers
Basismodel instant koffiemachine Geen melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €1.395,- €1.256
Actie
Trento-Compact-Overzichtspagina
Instant koffie | 10 tot 50 koffiedrinkers
Compact formaat en hoge zetsnelheid Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.095,- €1.886
Actie
Torino Medium - Overzichtspagina
Instant koffie | 25 tot 75 koffiedrinkers
Beste kwaliteit instant koffie Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.485,- €2.237
Actie
Trento-Large-Overzichtspagina
Instant koffie | 50 tot 100 koffiedrinkers
Enorm hoge gebruikscapaciteit Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.595,- €2.336
Gio Coffee - Start de keuzehulp - Offerte op maat

Advies voor de beste zakelijke koffieautomaat

Geef aan met hoeveel koffiedrinkers jij bent, kies je favoriete koffievariaties en selecteer je gewenste zetmethode. 

 • Vrijblijvend advies op maat
 • Transparante prijzen
 • Altijd een passende oplossing

Doe de keuzehulp>

Koffiemachine met chocolademelk van Gio Coffee

Vriesdroog koffiemachine kopen, huren of leasen?

Het is bij ons mogelijk om koffieautomaten te kopen, huren of leasen. Je huurt bij ons al vanaf €23,- per maand! Toch liever kopen? Dan heb je al een mooie koffiemachine op kantoor vanaf €1395,-.

Kies je voor huren of leasen, dan blijft het koffieapparaat in bezit van Gio Coffee. Tijdens je contract ontvang je dan altijd gratis service en onderhoud aan je machine. Bij leasen ontvang je na 5 jaar huren zelfs een splinternieuwe machine van ons!

De voordelen van vriesdroog koffie op een rij

Vrijblijvend proeven - Icoon

Snelheid

Koffievariaties

Ruime keuze

Koffiemachine - Icoon

Makkelijk in onderhoud

Future Proof - Icoon

Duurzaam

Wachten op koffie wil niemand! Met een vriesdroog koffiemachine ontstaan nooit rijen in de pauze, deze zet namelijk een lekkere kop koffie in slechts 8 seconden. Laat het overuren draaien maar aan deze machine over, dat kan hij aan.

Koffievariaties genoeg met onze vriesdroog koffieautomaten. Liever thee of chocolademelk? Ook dan kun je terecht bij deze machine. Zo laat je iedere collega en klant zich thuis voelen in jouw bedrijf.

Met een vriesdroog koffieautomaat ben je verzekerd van gemak. De machines zijn makkelijk te bedienen en beschikken altijd over een automatisch reinigingsprogramma. Kind kan de koffie doen!

Een andere handigheid van onze vriesdroog koffieautomaten is de automatische slaapstand. Zo ben je milieubewust bezig als je even geen koffie drinkt. Ook heeft vriesdroog koffie een lange houdbaarheid en ontstaat bij gebruik geen restafval omdat de korrels geheel oplossen.

Gio Coffee instant koffie voor op kantoor

Wat is instant/vriesdroog koffie?

Vriesdroog koffie is een synoniem voor instant koffie. De naam vriesdroog verklapt al hoe deze koffie ontstaat. Versgezette koffie wordt namelijk gevriesdroogd bij een temperatuur van maar liefst -40°C. Op deze manier ontstaan korreltjes koffie waarin alle smaak behouden wordt. Zodra de vriesdroog koffiemachine hier water aan toevoegt, ontstaat vliegensvlug een warm bakje koffie. Zo voor je neus gemaakt! De lekkerste vriesdroog koffie vind je bij ons. Het aanbod bekijken?

Bekijk onze koffiemachines

Exclusieve instant koffiemelanges

Voor de perfecte kwaliteit zijn de exclusieve instant koffiemelanges samengesteld door onze professionele huisbarista. Dit maakt dat onze koffiemelanges ongeëvenaard zijn in hun smaak en beleving. Wil je proberen of dit in de smaak valt bij jouw collega's? Probeer een vriesdroog koffiemachine gratis uit met een proefplaatsing

Gio Coffee Classico Instant koffiemelange Koffie Zakelijk
Instant koffie | Stevig en vol
Een vol mondgevoel Een stevige en donkere koffie Aangenaam bittertje in de nasmaak
Gio Coffee Ultimo Instant koffiemelange Koffie Zakelijk
Instant koffie | Mild en fris
Een milde nasmaak Een complexe en frisse koffie Tonen van chocolade en rood fruit
Gio Coffee Supremo Instant koffiemelange Koffie Zakelijk
Instant koffie | Zacht en vol
Zacht en vol van smaak Chocolade en frisse fruittonen Verfijnd met gemalen koffiebonen

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Hoeveel kost het huren of kopen van een koffieautomaat?

  Dit is afhankelijk van verschillende factoren: denk hierbij aan het aantal koffiedrinkers (capaciteit), de zetmethode en de gewenste melkkwaliteit. Ga je voor huren of leasen, dan betaal je een vaste prijs per maand. Hoe langer het contract, hoe lager de prijs per maand zal zijn. Je huurt al een koffiemachine bij ons vanaf €23,- per maand, of koopt vanaf €1395,-