Je hoort het ons vaak zeggen: we energize people. Dat is wat we het liefste doen. Zo zijn we meer dan alleen een koffieleverancier. We geven niet alleen energie op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Wij zorgen voor extra energie bij mensen die dat goed kunnen gebruiken met 'Social Impact'! Hiervoor bundelen we onze krachten met goede doelen van Nederlandse bodem. Hoe we dat precies doen? We vertellen het je hier.

Ontdek de goede doelen>

Iedere kop koffie maakt Social Impact!

Wat is er nu beter dan impact maken met iets wat je elke dag al doet? Dat kan met koffie drinken! Met iedere kop Gio Coffee die jij drinkt, steun je namelijk een goed doel. Jouw energiemoment geeft een ander zo ook energie.

Hoe werkt het? Iedere kop koffie die jij en je collega’s drinken staat voor €0,01 aan het goede doel. Welk van onze goede doelen dat is? Dat kies je zelf! Ieder kwartaal krijg je een update over het spaardoel van jouw gekozen goede doel. Zo maakt een kleine kop koffie, grote impact!

Maak ook impact>

Jantje Beton spaardoel speeltuin
Puppy Gio Hulphond Nederland
Bewegen met de Oldstars Gio Coffee
Ouderenfonds steun een leuk uitje

Samen maken we impact!

Klik op het goede doel en lees meer!

Hulphond Nederland hulphond in actie

Hulphond Nederland

Hulphond Nederland zet hulphonden in voor verschillende soorten therapie en begeleiding. Deze honden voelen aan wat de behoeftes zijn van hun baasje en spelen hierop in. Zo neemt een hulphond bijvoorbeeld dagelijkse zorgen uit handen.

Samen met een groot team van vrijwilligers en gastgezinnen leiden ze zoveel mogelijk honden op. Meer weten? Lees dan snel verder!

Sponsor een pup>

Ouderenfonds steun een leuk uitje

Nationaal Ouderenfonds

Ruim 2,5 miljoen ouderen in Nederland voelen zich eenzaam. Ze missen bijvoorbeeld die goede vriend om gewoon even een kop koffie mee te drinken. De verbinding die een kleine kop koffie teweeg kan brengen is van onschatbare waarde.

Het Nationaal Ouderenfonds is vastberaden om eenzaamheid bij zoveel mogelijk ouderen te verhelpen. Hoe zij dit doen? Lees er hier meer over!

Steun de ouderen>

Jantje Beton stop nooit met spelen

Jantje Beton

Weet je nog hoe leuk dat was vroeger, lekker buitenspelen? Lang niet alle kinderen in Nederland hebben de mogelijkheid om ook zo fijn buiten te spelen. Steeds meer plekken om te spelen veranderen tegenwoordig in beton. Daar wil Jantje Beton iets aan doen!

Met het motto ‘stop nooit met spelen’ hebben ze als doel dat ieder kind iedere dag één uur onbezorgd buiten kan spelen. Benieuwd hoe zij dit aanpakken? Lees dan snel verder!

Help Jantje>

Gio Coffee Rainforest Alliance gecertificeerd

Internationaal, nationaal en lokaal

In 2023 maakt Gio Coffee voor minimaal €150.000 social impact. Dat is wat we beloven. Impact op drie niveau’s: internationaal, nationaal en lokaal. Denk bijvoorbeeld aan Rainforest Alliance op internationaal niveau. Doordat al onze koffie en thee door hen gecertificeerd is dragen we bij aan de ontwikkeling van de boeren en beschermen we natuur en milieu rondom de plantages.

Op nationaal niveau steunen we met iedere kop koffie één van de goede doelen. Zo helpen we hen om energie te geven aan iemand die dat goed kan gebruiken. We sparen bijvoorbeeld voor de opvoeding van adoptiepup Gio, zodat hij als volwassen hond ook weer iemand kan helpen die hem heel hard nodig heeft.

Op ons kantoor in Oudewater geven we zoveel mogelijk van onze koffiemachines een tweede leven. Heb jij een koffiemachine bij ons gehuurd en is de looptijd van je contract verstreken? Dan zorgen we ervoor dat alle bruikbare onderdelen weer door kunnen naar een nieuw adres als een refurbished koffiemachine!

Wil jij ook impact maken met jouw kop koffie?

Laat hieronder je gegevens achter en vraag meer informatie aan!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, I agree with the privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee