Je hoort het ons vaak zeggen: we energize people. Dat is wat we het liefste doen. Zo zijn we meer dan alleen een koffieleverancier. We geven niet alleen energie op de werkvloer, maar ook daarbuiten. Daarom zetten wij ons in voor extra energie voor mensen die dat goed kunnen gebruiken met 'Social Impact'! Hiervoor bundelen we onze krachten met goede doelen van Nederlandse bodem. Hoe we dat precies doen? We vertellen het je hier.

Ontdek de goede doelen>

Iedere kop koffie maakt Social Impact!

Hoe kun je beter impact maken dan met iets wat je elke dag al doet: koffiedrinken! Met iedere kop Gio Coffee die jij drinkt, steun je namelijk een goed doel! Jouw energiemoment geeft een ander zo ook energie.

Hoe het precies werkt? Iedere kop koffie die jij en je collega’s drinken staat voor €0,01 aan het goede doel. Welk van onze goede doelen dat is? Dat kies je zelf! Ieder kwartaal krijg je een update over het doel waar we op dat moment, samen met het door jou gekozen goede doel, voor sparen. Zo maakt een kleine kop koffie, een grote impact!

Maak ook impact>

Jantje Beton spaardoel speeltuin
Puppy Gio Hulphond Nederland
Bewegen met de Oldstars Gio Coffee
Ouderenfonds steun een leuk uitje

Samen maken we impact!

Klik op het goede doel en lees meer!

Hulphond Nederland hulphond in actie

Hulphond Nederland

Je kent het vast, een hulphond die zijn baasje begeleidt op een druk station. Wist je dat een hulphond tot wel 70 basisvaardigheden heeft waarmee hij iemand kan helpen? Stel je voor dat jouw hulphond bijvoorbeeld een epileptische aanval minstens een uur voordat je hem krijgt al doorheeft. Op deze manier neemt een hulphond behoorlijk wat dagelijkse zorgen weg. Dat is het doel Hulphond Nederland!

Samen met een groot team van vrijwilligers en gastgezinnen leiden ze zoveel mogelijk honden op. Honden die precies aanvoelen wat hun baasje nodig heeft. Zo zorgen ze ervoor dat hun baasje weer extra energie heeft om te genieten van elke dag. Dan ben je echt een team. Een echt SUPERTEAM.

Sponsor een pup>

Ouderenfonds steun een leuk uitje

Nationaal Ouderenfonds

Wist je dat in Nederland 2,5 miljoen ouderen zich eenzaam voelen? Dat is bijna de helft van de 5,5 miljoen ouderen die Nederland in 2018 telde. Ze missen bijvoorbeeld die goede vriend om gewoon even een kop koffie mee te drinken. De verbinding die een kleine kop koffie teweeg kan brengen is van onschatbare waarde.

Het Nationaal Ouderenfonds is vastberaden om eenzaamheid bij zoveel mogelijk ouderen te verhelpen. Ze organiseren de leukste uitjes, rijden rond met de BoodschappenPlusBus en ondersteunen ouderen die bijvoorbeeld een breiclubje op willen zetten. Zo’n uitje geeft genoeg energie om er weer een hele week tegenaan te kunnen.

Steun de ouderen>

Jantje Beton stop nooit met spelen

Jantje Beton

Weet je nog hoe leuk dat was vroeger, lekker buitenspelen? Lang niet alle kinderen in Nederland hebben de mogelijkheid om ook zo fijn buiten te spelen. Steeds meer plekken om te spelen veranderen tegenwoordig in beton. Daar wil Jantje Beton iets aan doen!

Met het motto ‘stop nooit met spelen’ hebben ze als doel dat ieder kind iedere dag één uur onbezorgd buiten kan spelen. Lekker ravotten in de modder, op avontuur in de natuur of op de hoogste schommel, om vervolgens moe maar voldaan naar dromenland te gaan.

Help Jantje>

Gio Coffee Rainforest Alliance gecertificeerd

Internationaal, nationaal en lokaal

In 2021 maakt Gio Coffee voor minimaal €150.000 social impact. Dat is wat we beloven. Impact op drie niveau’s: internationaal, nationaal en lokaal. Denk bijvoorbeeld aan Rainforest Alliance op internationaal niveau. Doordat al onze koffie en thee door hen gecertificeerd is dragen we bij aan de ontwikkeling van de boeren en beschermen we natuur en milieu rondom de plantages.

Op nationaal niveau steunen we met iedere kop koffie één van de goede doelen. Zo helpen we hen om energie te geven aan iemand die dat goed kan gebruiken. We sparen bijvoorbeeld voor de opvoeding van adoptiepup Gio, zodat hij als volwassen hond ook weer iemand kan helpen die hem heel hard nodig heeft.

Op ons kantoor in Oudewater geven we zoveel mogelijk van onze koffiemachines een tweede leven. Heb jij een koffiemachine bij ons gehuurd en is de looptijd van je contract verstreken? Dan zorgen we ervoor dat alle bruikbare onderdelen weer door kunnen naar een nieuw adres als een refurbished koffiemachine!

Wil jij ook impact maken met jouw kop koffie?

Laat hieronder je gegevens achter en vraag meer informatie aan!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, I agree with the privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee