Sfeerbeeld-Gio-Coffee-Supremo-Instant-koffiemelange-Zakelijke-Koffie.jpg

Ontdek de hoogwaardige Supremo    

Een instant koffiemelange met een volle smaak, dat is onze Supremo. Deze koffiemelange is verrijkt met speciale micro grounds. Dat zijn zeer fijn gemalen koffiebonen voor een intensere smaakbeleving. Dit gecombineerd met de zachte chocolade en frisse fruittonen is deze koffiemelange perfect voor een kop zwarte koffie of stevige espresso.

100% Arabica koffiebonen  

Voor onze koffiemelanges gebruiken we alleen de kwalitatief beste koffiebonen. Daarom gebruiken we 100% Arabica koffiebonen afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Wat dat betekent? Jouw kop koffie gaat niet ten koste van mens, milieu en natuur. Koffieboeren kunnen zichzelf blijven ontwikkelen, dankzij iedere kop koffie die jij drinkt! 

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Actie
Trento-Compact-Overzichtspagina
Instant koffie | 10 tot 50 koffiedrinkers
Compact formaat en hoge zetsnelheid Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.095,- €1.886
Actie
Trento-Large-Overzichtspagina
Instant koffie | 50 tot 100 koffiedrinkers
Enorm hoge gebruikscapaciteit Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.595,- €2.336

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.