Ervaar Gio Coffee tijdens een proefplaatsing

Wij snappen natuurlijk als geen ander dat iedereen een mening heeft over de koffie op kantoor. Daarom kun je bij ons geheel vrijblijvend een koffiemachine uitproberen met 30 dagen bedenktijd. We plaatsen de koffiemachine bij jullie op kantoor, zodat jullie het in alle rust zelf kunnen ervaren. Zo weet je in ieder geval zeker dat iedereen blij is met de nieuwe koffiemachine!

  • Vrijblijvend een koffiemachine met 30 dagen bedenktijd
  • Proef en ervaar onze koffiemelanges
  • Laat jezelf en je collega’s overtuigen
Gio Coffee Baristi 100 koffiebonenmachine voor op kantoor

Probeer jouw ideale koffiemachine vrijblijvend uit

Heb je jouw ideale koffiemachine gevonden? Maar twijfel je of hij wel goed past in jouw bedrijf? Dan is de vrijblijvende proefplaatsing ideaal! Wat dat inhoudt? We zetten volledig vrijblijvend de gekozen koffiemachine bij jou op de werkvloer met 30 dagen bedenktijd. Zo kunnen alle collega’s op hun gemak de koffie proeven en ervaren. Wil je nooit meer anders? Dan laten we de koffiemachine staan! Ben je toch niet overtuigd? Dan halen we hem gewoon weer bij je op.

Onze maatregelen rondom Corona

De gevolgen van het coronavirus hebben invloed op ons allemaal. Gelukkig kunnen we, met aangepaste maatregelen, een proefplaatsing gewoon door laten gaan!

Welke aangepaste maatregelen dat zijn? Onze collega, die de koffiemachine komt plaatsen, draagt een geel hesje en houdt natuurlijk voldoende afstand. Daarnaast zet hij het gebied rondom de koffiemachine tijdelijk af. Uiteraard kun je de gebruikelijke uitleg over de koffiemachine ook gewoon van ons verwachten, deze geven we op 1,5 meter afstand!

Vraag proefplaatsing aan>

Zo gaat een proefplaatsing in zijn werk:

Vraag aan - Icoon
1. Vraag aan
Contact - Icoon
2. Inventarisatie
Afspraak maken - Icoon
3. Afspraak plannen
Capaciteit
4. Genieten
Keuze maken - Icoon
5. Keuze maken

Vraag vrijblijvend een koffiemachine aan met 30 dagen bedenktijd.

Vraag aan

De koffiespecialist in jouw regio neemt zo snel mogelijk contact met je op om alle wensen te bespreken.

Vraag aan

Op basis van de gewenste datum en tijdstip wordt een plaatsingsmoment afgesproken.

Vraag aan

Geniet vrijblijvend van onze heerlijke koffie samen met jouw collega's.

Vraag aan

Maak geheel vrijblijvend de keuze om de koffiemachine te laten staan of op te laten halen.

Vraag aan

Koffiemachines van de beste kwaliteit

Bij de beste koffie hoort ook een uitmuntende koffiemachine. Daarin is ieder bedrijf verschillend. Denk alleen al aan de zetmethode. Ga je voor instant, fresh brew of koffiebonen? En welke koffievariaties wil je schenken? Latte macchiato en cappuccino? Dan komt er ook nog de keuze voor het type melktopping bij. Geen zorgen, we helpen je graag! Met ons ruime assortiment professionele koffiemachines is er altijd één die bij al jouw wensen past.

Ervaar jouw ideale koffiemachine>

Meer dan een koffieleverancier

Ben je nog niet bekend met Gio Coffee? We leggen je graag uit wie we zijn! Wij zijn namelijk méér dan een koffieleverancier. Dat kun je al afleiden aan ons doel: energiemomenten creëren. Energie voor jou, in de vorm van koffie en thee op de werkvloer. Wij gunnen jou een moment om even te genieten. Op de werkvloer, bij de sportclub, de kapper of in een winkel. De energie die jij daarvan krijgt, geven we samen door aan een goed doel op Nederlandse bodem. Voor iedere gedronken kop koffie doneren wij namelijk €0,01 aan een goed doel dat jij zelf kiest. Dat noemen we Social Impact.

Maak ook impact>

Koffiemachine op proef

Onze koffiemachine uitproberen tijdens een vrijblijvende proefplaatsing? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Over de proefplaatsing:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee