Laat jezelf overtuigen!

Natuurlijk willen we iedereen laten genieten van Gio Coffee. Om jou en je collega’s zo goed mogelijk kennis te laten maken met alles wat Gio Coffee te bieden heeft, hebben we speciale acties ontwikkeld. Zo kun je geheel vrijblijvend en gratis kennismaken met ons en zorgen we ervoor dat je altijd de juiste keuze kunt maken. Ben je al klant van Gio Coffee? Ook dan hebben we iets interessants. Ontdek alle acties en maak kennis met onze eigenzinnige koffie op een unieke manier!

Ontdek alle acties>

Nog geen klant?

Ik ben al klant!

Ontdek een wereld vol koffie in de koffieproeverij

We kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe lekker onze koffie is, maar het is veel leuker om dat zelf te ervaren. En dan wel in onze Barista Mini Café natuurlijk! Wat je daarvan kunt verwachten? Het is onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij op locatie. Eén van onze koffiespecialisten komt bij jullie op kantoor en neemt jou en je collega’s mee in onze wereld van koffie. Handig! Zo weet je namelijk zeker dat alle collega’s meer dan tevreden zijn met jouw keuze voor de nieuwe koffieleverancier.

Koffie proeven met collega's>

Proef op je eigen werkplek

Wil je Gio Coffee graag rustig en op je eigen moment proeven? Dat kan natuurlijk ook! Naast de koffieproeverij kun je namelijk ook een speciaal proefpakket aanvragen. Aan de hand van jullie wensen stellen we een op maat gemaakt proefpakket samen. Twee verschillende koffiemelanges (ieder à 850 gram), bekers zodat je alle collega’s mee kunt laten proeven en natuurlijk iets lekkers voor bij de koffie. Met een proefpakket heb jij alles bij de hand om een echt Gio Coffee energiemoment te ervaren!

Ben je eigenlijk veel meer een theeliefhebber? Ook aan jou hebben we gedacht. Het proefpakket is er namelijk ook in de Gio Leaves variant. Ontdek de zeven heerlijke smaken van Gio Leaves op ieder gewenst moment.

Gratis en vrijblijvend proefpakket>

Ontdek vrijblijvend jouw ideale koffiemachine

Heb je de ideale koffiemachine gevonden, maar ben je benieuwd of je collega’s er net zo over denken? Dat snappen we heel goed. Daarom plaatsen we geheel vrijblijvend jouw ideale koffiemachine met 30 dagen bedenktijd. Zonder haken en ogen natuurlijk. Zo kunnen alle collega’s op hun gemak de koffie proeven en ervaren.

Zo werkt een proefplaatsing>

Geef je enthousiasme door!

Ben jij razend enthousiast over Gio Coffee en werkt dat enthousiasme aanstekelijk? Ook voor jou als bestaande Gio Coffee klant hebben we een leuke actie: de partnerdeal. Het werkt heel eenvoudig. Ken je iemand die op zoek is naar een nieuwe koffiemachine? Geef diegene op! In de ruil daarvoor ontvangen zowel jouw bedrijf als het bedrijf dat je hebt opgegeven, €150,- koffietegoed. Daar kun je heel wat koppen koffie van genieten.

Geef iemand op>