Alle huidige acties

Ontdek een wereld vol koffie in de koffieproeverij

We kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe lekker onze koffie is, maar het is veel leuker om dat zelf te ervaren. En dan wel in onze Barista Mini Café natuurlijk! Wat je daarvan kunt verwachten? Het is onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij op locatie. Eén van onze koffiespecialisten komt bij jullie op kantoor en neemt jou en je collega’s mee in onze wereld van koffie. Handig! Zo weet je namelijk zeker dat alle collega’s meer dan tevreden zijn met jouw keuze voor de nieuwe koffieleverancier.

Vrijblijvende koffieproeverij>

Proef op je eigen werkplek

Ben je eigenlijk veel meer een theeliefhebber? Ook aan jou hebben we gedacht. Het is namelijk mogelijk om een proefpakket voor Gio Leaves thee aan te vragen. Ontdek de zeven heerlijke smaken van Gio Leaves op ieder gewenst moment!

Gratis proefpakket>

Ontdek vrijblijvend jouw ideale koffiemachine

Heb je de ideale koffiemachine gevonden, maar ben je benieuwd of je collega’s er net zo over denken? Dat snappen we heel goed. Daarom plaatsen we geheel vrijblijvend jouw ideale koffiemachine met 30 dagen bedenktijd. Zonder haken en ogen natuurlijk. Zo kunnen alle collega’s op hun gemak de koffie proeven en ervaren.

Vraag proefplaatsing aan>