Alle blogs

We vertellen je graag alles over koffie, thee en koffiemachines. Want wat betekent nu Rainforest Alliance en hoe kies je de beste koffiemachine voor bij jou op kantoor? Lees het in de blogs!

Ontmoeting met koffie

Koffie, de beste binnenkomer!

Goede koffie maakt indruk. Zeker als iemand voor het eerst langskomt bij je bedrijf. Lees hier hoe je koffie kunt inzetten als de beste verwelkomer!

Baristi 100 voor €25,- per maand

Hybride werken de nieuwe trend?

Hybride werken komt tegenwoordig steeds vaker voor. Hoe ga je hiermee om als werkgever? En hoe speel je hierop in qua koffievoorziening?

Gio Coffee - Lekkere Koffie op het werk

Hoe vergroot je medewerkerstevredenheid op kantoor?

Een werkplek met energieke medewerkers is waardevol voor ieder bedrijf! Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de medewerkerstevredenheid. Lees er alles over in deze blog.

Een mooie laag melkschuim bovenop een latte macchiato

Hoe maak je perfect melkschuim?

Een perfecte laag melkschuim boven op je cappuccino is toch wel de kers op de taart. Wil je graag leren hoe je zelf barista kwaliteit melkschuim kunt maken? Lees dan snel verder!

Gio Coffee - Lekkere Koffie op het werk

De meest gedronken koffiesoorten op de werkvloer

Welke koffievariatie is de ultieme favoriet op de werkvloer? En hoeveel koffiedrinkers zijn er überhaupt in Nederland? Lees er alles over in deze blog!

Domingo house paarden therapie hulphond

Alles over het Domingo House

Het Domingo House is onderdeel van Hulphond Nederland. Mensen met een geestelijke zorgvraag die niet verder komen in reguliere therapie, kunnen hier terecht voor verdere behandeling. Benieuwd wat ze precies doen? Je leest het hier!

espresso koffie koffievariatie italiaans

Hoe zet je een perfecte espresso?

In deze blog kom je meer te weten over de espresso, hoe je hem zet en wanneer je hem het beste kunt drinken. Pak een lekkere espresso erbij en lees snel verder!

ristretto in glazen kop

Hoe maak je een perfecte ristretto?

De ristretto is een heerlijke koffievariatie uit Italië. Wat is het verschil met een espresso of lungo? Heb je altijd willen weten hoe je een perfecte ristretto maakt? Je leest het in deze blog!

flat white koffie koffievariatie

Hoe maak je een perfecte flat white?

De flat white: het chique, kleinere zusje van de latte en latte macchiato. Wat maakt deze drank anders, en hoe maak je zelf de perfecte flat white? Lees het hier!

Americano koffie

Hoe maak je de perfecte Americano?

Hoe maak je nu een perfecte Americano? En waar komt deze koffievariatie eigenlijk vandaan? We vertellen je er alles over in deze blog!

Koffieplantage waar koffie wordt geplukt

Waar komt koffie vandaan?

Koffie; een Nederlander drinkt het gemiddeld drie keer per dag. Maar waar komt het nu eigenlijk vandaan? We vertellen het je!

Geniet van een heerlijke latte macchiato met Gio Coffee

Het verschil tussen cappuccino en latte macchiato

Latte macchiato en cappuccino, ze worden allebei van dezelfde drie ingrediënten gemaakt. Maar wat is dan het verschil?