Trento Compact koffiemachine

Met de Trento Compact haal je een unieke koffiemachine in huis. De instant koffiemachine heeft een chique uiterlijk met Dutch Design. Het compacte formaat en de ongekend snelle zettijd maken de ultieme horeca beleving op het werk compleet.

Koffiemachine Trento Compact
Gio Coffee - Instant koffiemachine - Trento Compact - Detail 1
Gio Coffee - Instant koffiemachine - Trento Compact - Detail 2
Gio Coffee - Instant koffiemachine - Trento Compact - Detail 3
Gio Coffee - Instant koffiemachine - Trento Compact - Detail 4
Gio Coffee - Instant koffiemachine - Trento Compact - Detail 5

Specificaties

Specificaties

Lengte 51,5 cm
Breedte 32 cm
Hoogte 52,4 cm
Gewicht 25 kg
Verbruik 1.750 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 10 tot 50 gebruikers
Zetsnelheid 8 seconden
Kopjes koffie 250 per dag
Koffiereservoir 500 gram

Functies

Koffiekan functie
Gescheiden (heet-) wateruitgifte
Volautomatisch reinigingsprogramma
Intelligente uitgifte verlichting
Energiespaarstand

Opties

Diverse betaalsystemen
Bijpassende onderkast

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Mochaccino
Choco
Heet water
Caffè latte
Espresschoc
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Baristi 100

Baristi 100

Koffiebonen | 10 tot 30 | Verse melk
Volautomatische melkopschuimer Eenvoudig bedienen met touchscreen Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Koopprijs: €1.980,-
Verona-Pro-Overzichtspagina

Verona Pro

Koffiebonen | 5 tot 10 | Melktopping
Compacte koffiemachine Heerlijke koffievariaties met melk Meest verkochte koffiebonenmachine
Koopprijs: €1.740,-
Trento-Medium-Overzichtspagina

Trento Medium

Instant koffie | 25 tot 75 | Melktopping
Razendsnel een kop koffie Altijd een passende koffievariatie Ideaal voor grote groepen
Koopprijs: €1.740,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Overal te plaatsen door compact formaat

De Trento Compact is een toevoeging aan de bestaande vriesdroog koffiemachines van Gio Coffee. Deze, in Nederland ontworpen en geproduceerde, koffiemachine past letterlijk in iedere bedrijfsomgeving. Steeds meer bedrijven vragen om een koffiemachine van compact formaat. De Trento Compact is hét antwoord op die vraag. Een bijkomend voordeel van deze vriesdroog koffieautomaat is dat hij speciaal ontworpen is om onder het boven keukenkastje te passen en je hem ook dan nog makkelijk kunt bijvullen. Met de Trento Compact drink je vanaf vandaag instant koffie met horeca gevoel op de werkvloer.

Eenvoudig koffie zetten op het werk

Gemak dient de mens. Eén druk op de knop en jouw lekkere kop koffie is gezet. Het heldere display geeft eenvoudig aan hoe je de koffiemachine bedient. Iedere koffievariatie heeft zijn eigen toets. De speciale verlichting van deze toetsen maakt dat deze instant koffieautomaat ook in minder verlichte ruimtes tot zijn recht komt. Door de eenvoudige bediening is deze koffiemachine geschikt voor diverse openbare ruimtes en wisselend publiek.

Drink de koffievariatie met de juiste koffie melange

De Trento Compact is de ideale koffiemachine voor fijnproevers. Doorgaans worden ‘pure’ koffies het liefst gedronken met verfijnde koffiemelanges die vol van smaak zijn. Koffies met melk vragen daarentegen om een meer stevige en donkere koffiemelange. Om die reden hebben we aan de Trento Compact een dubbele koffie ‘container’ toegevoegd. Hierdoor kun je vanaf nu twee verschillende koffiemelanges drinken, uit één koffieapparaat. Voor ieder wat wils.

Ideaal voor veel zakelijke koffieliefhebbers

Het grote koffiereservoir van 500 gram maakt de Trento Compact geschikt voor bedrijven tot 75 koffiedrinkers. Deze koffiemachine biedt een totaaloplossing voor koffie op het werk. Of de voorkeur nu uitgaat naar koffie, espresso of juist een cappuccino. Jij vraagt, de Trento Compact bedient. En dat al vanaf 8 seconden. De snelheid maakt deze koffiemachine perfect voor koffiepauzes waarbij in een korte tijd veel mensen tegelijkertijd koffiedrinken. Maar ook voor bijvoorbeeld een vergadering. Met de standaard kan- en theefunctie, heb je tijdens een vergadering altijd koffie en thee bij de hand. Dat is effectief werken met deze all-round koffiemachine.

Geschikt voor iedere werkomgeving

De Trento Compact heeft een uniek, eigen design. De combinatie van een vol zwart uiterlijk, vierkante verlichte toetsen, glazen paneel en chrome details, maken deze koffiemachine uniek in zijn soort. De koffieautomaat komt overal tot zijn recht. In een keuken, bedrijfshal of verzamelgebouw, de Trento Compact gegarandeerd een eyecatcher. Deze koffiemachine geeft jouw kop koffie de beleving die het verdient.

De beste instant koffie: de Supremo koffiemelange

De verfijnde, hoogwaardige Supremo instant koffiemelange, is één van de instant koffiemelanges van Gio Coffee. Deze vriesdroog koffie past perfect bij de Trento Compact voor de pure koffievariaties. De Supremo geeft de smaakbeleving van een filterkoffie, maar biedt het gemak en de snelheid van een instant koffiemachine. Met de Supremo instant koffiemelange drink je de beste instant koffie op kantoor. Benieuwd geworden? Vraag hier een gratis koffieproeverij aan.