Filter & sorteer

Producten

Toon resultaten Alles deactiveren

Overig

Ontdek alle bijproducten in de categorie 'overig'.

5 resultaten
Filter
Hoppe koeken Gio Coffee

Hoppe koeken

Heerlijke Hollandse koekvariaties Keuze uit 6 soorten Losse verpakking per koekje
Gio Coffee Stroopwafels

Stroopwafels

Vers vanuit de bakkerij Heerlijk voor bij de koffie Verras je klanten en bezoekers
Cup-A-Soup voor op kantoor

Cup-a-Soup

Keuze uit diverse smaken Lekker tussendoortje Duurzaam geteelde ingrediënten
Gio Coffee Choco

Choco

Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
test

Van Houten chocosachets

Snel een warme choco Lekker en verantwoord Duurzaam productieproces

De lekkerste soepen voor je bedrijf

Bij Gio Coffee willen we je voorzien in het ultieme koffiemoment op je werk. Bij dit koffiemoment horen alle mogelijke diensten en producten. Zo zorgen we dat mensen samenkomen en allemaal kunnen genieten van hun momentje samen. Voor de niet-koffiedrinkers is er natuurlijk thee van Gio Leaves. Maar ook voor het hartige tussendoortje kun je bij ons terecht. Op deze manier nemen wij jou de volledige verzorging van het bedrijfsmatige drinkgenot uit handen. Complete service met gegarandeerde kwaliteit!

Altijd voldoende voorraad

Wij regelen alles voor je. Zo hoef je nooit zelf de voorraad bij te houden. We komen namelijk op vaste momenten bij je langs om de voorraad aan te vullen. Zo ben je altijd voorzien van de beste producten om je koffiehoek compleet te maken. Dat noemen we genieten zonder zorgen.

Voor ieder een favoriet

Ben je geen thee- of koffieliefhebber? Geen zorgen! Voor het ultieme energiemoment hebben we ook diverse soepen en choco in ons assortiment.

Gio Coffee Choco

Zoals je van onze koffie gewend bent, bestaat de Gio Coffee Choco uit een selectie van de allerbeste cacaobonen. Want ook onze choco moet uiteraard van de hoogste kwaliteit zijn! Heerlijk voor die koude winterdagen of als je een keer wat anders wilt.

Cup-A-Soup

Om de middag lekker te breken heb je iets hartigs nodig. Met de soepen van Cup-A-Soup kun je iedereen een heerlijke opkikker aanbieden. Beschikbaar in verschillende smaken als tomaat, kip en champignon. Een handig dispenserrek is optioneel om het plaatje compleet te maken.

Van Houten chocolate drink

Als je gekozen hebt voor een koffiemachine zonder chocofunctie kun je dit als alternatief aanbieden. Een fantastische chocolate drink van Van Houten, die je gewoon met heet water klaarmaakt!

Vraag meer informatie aan>
Lees meer over onze service