De ervaringen van Gio Coffee klanten

Bij Gio Coffee willen we iedereen op het werk te laten genieten van goede koffie. Met als grote doel: In 2025 creëren we 100 miljoen energiemomenten met impact! Zo zijn er al heel wat bedrijven die genieten van de service en koffie van Gio Coffee.

Deze klantcases zijn een greep uit het klantenbestand. Met veel tevredenheid en trots laten deze bedrijven zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van kleine kapperszaken tot bedrijven met verschillende vestigingen en grote kantoren. Voor elke bedrijfsgrootte is een koffieoplossing op maat!

koffiesituatie goed geregeld

Banen in het Groen

Altijd uitstekende koffie op voorraad en een goed bereikbare klantenservice! Dat was voor Banen in het Groen genoeg reden om over te stappen naar Gio Coffee.

Urban Heroes Gio Coffee

Urban Heroes

Wat Urban Heroes het belangrijkste vindt in een koffieleverancier? Dat ze flexibel zijn, meedenken en alle zaken rondom koffie uit handen nemen. En dit vonden zij in Gio Coffee!

Gio Coffee klant Green Leaves

Green Leaves

Flexibiliteit, uitstraling en kwaliteit. Dat waren voor Green Leaves de belangrijkste pijlers om voor Gio Coffee te kiezen. Met veel freelancers in dienst is geen dag hetzelfde en dus ook de koffiebehoefte niet.

Gio Coffee klant Hoens Creative

Hoens Creative

Door de goede, persoonlijke service en authentieke smaak van de koffie, viel de keuze bij Hoens Creatieve op Gio Coffee. Een persoonlijke service die perfect past bij hun eigen bedrijfsfilosofie.

Gio Coffee klant Expatax

Expatax

Een goede kop koffie voor je personeel en natuurlijk ook voor je klanten. Bij Expatax vinden ze het belangrijk dat iedereen ten alle tijden kan genieten van zijn of haar favoriete koffievariatie.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Crown Business Center

Crown Business Center koos voor Gio Coffee om de persoonlijke service, goede koffie en voordelen van de koffiemachine. Inmiddels staan er 18 koffiemachines verspreidt over verschillende locaties.

Iyuno Netherlands BV Gio Coffee klant

Iyuno Netherlands BV

Als toonaangevende geluidsstudio is een goede kop koffie met verse koffiebonen voor Iyuno Netherlands onmisbaar. Zo genieten medewerkers én gasten dagelijks van hun favoriete koffievariatie.

De beste koffiemachine voor in jouw branche

Ook de branche van de onderneming speelt een grote rol in het koffiemanagement. Daarom lees je in de klantcases diverse koffieoplossingen voor uitdagende bedrijfssituaties. Van kleine espressokoffiemachines voor de kleinere bedrijven tot koffiemachines met ruime koffiekeuze en diverse handige koffiefuncties. Of je nu goede koffie zoekt voor je personeel of juist voor je gasten. Voor alles is een passende koffieoplossing. Van verkoop aan de bar tot ingebouwde betaalsystemen in koffiemachines.

Koffie en koffiemachines op het werk vergelijken

Als je zelf de keuze wilt maken voor een passende koffieoplossing, is het fijn ervaringen van anderen te lezen. Hierdoor weet je precies welke koffiekeuzes werken voor gelijksoortige bedrijven. Of dit nu is om de keuze van de koffiemachine, de plek van de koffiemachine in de organisatie of de soort koffieboon, van ervaringen kan je leren! Bekijk de klantcases en lees hoe andere bedrijven samen met Gio Coffee zorgen voor goede koffie op het werk. We helpen je namelijk graag aan de ideale koffieoplossing voor jouw bedrijf!

Doe de keuzehulp>
Bekijk alle koffiemachines