Ontdek fresh brew koffie voor op kantoor

Ken je het nog? De ouderwetse filterkoffie. Die nostalgie. Met een fresh brew koffiemachine op kantoor haal je die traditionele filterkoffie de werkvloer op. Wil je weten of dit dé zetmethode is voor jouw bedrijf? Lees snel verder!

Gio Coffee Intenso Fresh Brew Melange Koffie Zakelijk
Fresh brew koffie | Vol en sappig
Een mooi gebalanceerde koffie Volle en sappige body Tonen van chocolade en noten
Gio Coffee Gusto Fresh Brew Melange Koffie zakelijk
Fresh brew koffie | Zacht en fris
Een complexe en frisse koffie Een rond en zacht mondgevoel Tonen van cacao, kaneel en rood fruit

Waarom kies ik voor fresh brew/filterkoffie?

Je kiest voor fresh brew als je houdt van een traditionele koffiesmaak. Koffie op de authentieke manier bereid. Met de technologie van nu natuurlijk. Zo hoef je tegenwoordig niet meer lang te wachten tot de koffie is doorgelopen. Met een zetsnelheid van 30 seconden heb je binnen no time een heerlijke kop koffie.

Wat is fresh brew/filter koffie?

Koffie zoals je die thuis gewend bent, maar dan op het werk. Dat is mogelijk met fresh brew koffie van Gio Coffee. Fresh brew betekent vers gebrouwen. Eigenlijk vers gezet natuurlijk. Het zijn gemalen koffiebonen die, op het moment dat jij graag een kop koffie wilt, vers worden gezet in de vorm van een heerlijke kop koffie op kantoor.

Mondiaal impact met iedere kop koffie

Alle koffiebonen die wij gebruiken zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages van over de hele wereld. Hiermee maken we mondiaal impact op mens, dier en milieu. Daarnaast zijn het ook 100% Arabica koffiebonen. Zo zijn we er zeker van dat jij de allerbeste koffie drinkt.

Gio Coffee Rainforest Alliance Koffie voor bedrijven

Koffiemelanges voor op kantoor

Ieder bedrijf is anders en heeft daarmee ook een andere koffiebehoefte. Daarom hebben we twee verschillende fresh brew koffiemelanges. De Gio Intenso is altijd goed. Deze uitgebalanceerde smaak vindt iedereen lekker en is perfect voor iedere soort koffie. Of je nu gaat voor cappuccino of een espresso. Ga je voor meer pit en frisheid? Kies dan voor de Gio Gusto.   

Ontdek fresh brew koffiemachines>

Zeg papieren filters maar gedag

Als je denkt aan filterkoffie, dan denk je toch ook meteen aan papieren filters? Helaas zijn die niet zo goed voor het milieu. Met onze Trento fresh brew koffieautomaat zeg je vaarwel tegen papieren filters. De Trento heeft namelijk een papierloze techniek. Dat scheelt ook weer afval. Kun jij nog langer genieten van je kopje koffie.  

Bekijk Trento Fresh Brew>

Wij regelen alles

Jouw koffie smaakt nog lekkerder met de beste service. Daar geloven we in! Daarom krijg je bij Gio Coffee altijd gratis service en onderhoud op je koffiemachine. En om ervoor te zorgen dat je nooit meer zonder koffie zit, komt onze koffiespecialist gewoon bij je langs. Op een vast moment. En geen zorgen, je betaalt nooit te veel! Je betaalt namelijk enkel de koffie die je verbruikt. Dat noemen we genieten zonder zorgen.   

Meer over Gio Coffee>