Toon resultaten Alles deactiveren

Ontdek onze fresh brew koffiemachine

1 resultaat
Filter
Trento-Fresh-Brew-Overzichtspagina

Trento Fresh Brew

Fresh brew koffie | 10 tot 75 koffiedrinkers
Looptijd vanaf 12 maanden Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.520,-

Waarom kies je voor fresh brew?

Benieuwd waarom een fresh brew koffieautomaat past bij jou op het werk?

Vers gebrouwen koffie

Fresh brew betekent letterlijk ‘vers gebrouwen’. En dat wordt het ook. Nou ja, het wordt vers gezet. Daarmee lijkt het dus op een traditionele filterkoffiemachine, alleen is het voordeel van fresh brew dat het een stuk sneller gaat. Een enkel kopje koffie of toch een hele kan? Een fresh brew koffieautomaat is uitstekend in staat om beide vragen te bedienen.

Geen extra onderhoud

Nu horen we je denken: En het koffiedik dan? Geen zorgen, daar hebben we met onze speciale drapdoorval een oplossing voor gevonden. Zo kun je genieten van een heerlijke kopje koffie, net als uit een traditioneel filterkoffiezetapparaat, zonder extra onderhoud aan de fresh brew koffieautomaat.

Koffiemachine-Trento-Medium-Gio Coffee-Instant koffieautomaat

De Trento Fresh Brew koffiemachine

Fresh brew koffie is een koffiesoort die een specifieke doelgroep bedient. Om die reden maakt Gio Coffee het je makkelijk door enkel de beste fresh brew koffiemachine aan te bieden: de Trento Fresh Brew! En wat hem echt speciaal maakt is de papierloze techniek. Hiermee is deze koffiemachine namelijk extra milieuvriendelijk.

Lees alles over de Trento Fresh Brew>

De heerlijkste fresh brew koffiemelanges

Gio Coffee Intenso Fresh Brew Melange Koffie Zakelijk

Gio Intenso

Fresh brew koffie | Vol en sappig
Een mooi gebalanceerde koffie Volle en sappige body Tonen van chocolade en noten
Gio Coffee Gusto Fresh Brew Melange Koffie zakelijk

Gio Gusto

Fresh brew koffie | Zacht en fris
Een complexe en frisse koffie Een rond en zacht mondgevoel Tonen van cacao, kaneel en rood fruit
Koffiemachines Gio Coffee

Het verschil tussen een koffiebonen, instant en fresh brew koffieautomaat

Het verschil tussen de drie koffiezet methodes die Gio Coffee aanbiedt zit hem vooral in snelheid en kwaliteit. Ben je op zoek naar een snelle koffiemachine voor een groot bedrijf? Dan zal je voorkeur sneller uitgaan naar een instant koffiemachine. Wil je koffie waarin je kwaliteit terug proeft? Dan biedt koffie van versgemalen koffiebonen die rijke en volle smaakbeleving. Een fresh brew koffiemachine is de perfecte tussenweg! De heerlijke smaak van traditionele filterkoffie die je even doet denken aan vroeger.

Bekijk alle koffiemachines>

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
De beste service van Gio Coffee voor bedrijven

De beste service van Gio Coffee

Bij onze overheerlijke koffie hoort ook de beste service. Service die ervoor zorgt dat jij altijd zorgeloos kunt genieten van de lekkerste koffie. Daarom krijg je bij Gio Coffee altijd gratis onderhoud en service bij jouw fresh brew koffieautomaat. Daarnaast leveren we alles wat je nodig hebt voor de lekkerste koffie af tot in het keukenkastje. En geen zorgen, je betaalt enkel voor de koffie die je hebt verbruikt. Betaal dus nooit te veel!

Lees meer>