Wij zijn Gio Coffee

Wij zijn Gio Coffee en we energize people! Elke dag weer. En niet alleen op de werkvloer. Onze koffie en thee geeft energie om te groeien. Om te ontwikkelen en te innoveren. En het mooiste is: met onze koffie geef jij ook energie!

Ontdek meer>

Dit wist je nog niet over ons!

walking meetings - icoon

1. Walking meetings

Innovatie krachtig - Icoon

2. Future proof

Ervaring - Icoon

3. Boordevol ervaring

Levering door Nederland - Icoon

4. Door heel Nederland

Social Impact - Icoon

5. Social impact

Sollicitatiegesprekken, meetings of brainstorms? Als het aan ons ligt doen we die lekker buiten! Heerlijk wandelend tussen de weilanden in Oudewater.

Een koffiemachine die zelf koffiebonen bestelt als ze op zijn? Met onze future proof koffiemachines kan dit in een handomdraai.

Wist je dat onze collega’s gemiddeld maar 37 jaar oud zijn? Samen hebben we al ruim 1000 jaar ervaring. Echte koffiekenners dus!

Zit jouw bedrijf in Valkenburg, Uithuizen of Zierikzee? Geen probleem! Wij regelen jouw energiemomenten door heel Nederland.

Ons doel om energie te geven gaat veel verder dan alleen de werkvloer. Daarom gaat €0,01 per kop koffie naar het goede doel. Drink jij onze koffie? Dan maak jij dus ook social impact!

VIBE

Over onze VIBE

Als je wel eens bij ons op kantoor bent geweest, dan komt hij je vast bekend voor: onze VIBE. De VIBE van Gio Coffee komt overal in terug. In onze producten, alle collega's, op kantoor. Waar VIBE voor staat? Onze kernwaarden. Verbindend, innovatief, betrokken en energiek. Zo lunchen we elke dag gezellig met z’n allen, is hier niets te gek en maken we altijd even een praatje bij de koffiemachine. Zo geven we niet alleen jou als koffieliefhebber, maar ook elkaar energie.

Lees meer over Gio Coffee>

Barista on Wheels van Gio Coffee

Samen staan we sterk

Ook wij weten zeker nog niet alles. Daarom omringen we ons graag met mensen die ons kunnen helpen en waar we van kunnen leren. Samen maken we onze producten nog beter. Rose van Asten, nummer 1 Dutch Barista Championship 2006, helpt ons bijvoorbeeld om onze koffie nog beter te maken.

Waarom Gio Coffee>

De service van Gio Coffee

Wij geloven dat goede service de koffie nóg beter laat smaken. Met deze drie beloftes garanderen wij altijd uitstekende service voor onze klanten.

Social Impact - Gio Coffee

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken >

Logo Social Impact - Gio Coffee
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee kom jij onze VIBE versterken

Boost jij onze energie?

70.000.000 energiemomenten in 2025? Dat kunnen we niet alleen! Heb jij onze VIBE? En wil je vol energie bijdragen aan dit grote doel? Solliciteer snel.

Werken bij Gio Coffee>

Ontdek alle collega's

Bakkie doen?

Wij regelen de koffie! Of thee natuurlijk. Kies hieronder jouw favoriete manier om contact met ons op te nemen.