Proef vrijblijvend onze koffie samen met je collega’s

Koffie geeft je een goede start van je dag of een opkikker in de middag. Het is iets wat een glimlach tovert op de gezichten van collega's, of een middel om indruk te maken op die ene belangrijke klant.

Het kan soms lastig zijn om de perfecte koffiemelange te vinden, omdat iedereen een andere smaak heeft. Bij Gio Coffee hebben wij hier de ideale oplossing voor: een gratis koffieproeverij voor bedrijven!

Koffieproeverij bij jou op kantoor met Gio Coffee

Wij regelen alles voor je!

Als er iets is wat goed moet zijn op kantoor, dan is het wel de koffie. Dan is het natuurlijk ook belangrijk dat je collega's tevreden zijn met het aanbod. Daarvoor hebben we een speciale koffieproeverij ontwikkeld!

Eén van onze koffiespecialisten komt bij jou op locatie en neemt iedereen mee in de wereld van koffie. Kom je liever bij ons in Oudewater proeven? Ook dat kan! Wat je ook kiest, wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen de meest kritische koffieproevers te verzamelen. 

Proef onze koffie>

Ervaar de Gio Coffee koffieproeverij op kantoor

Ervaar het Barista Mini Café

We begrijpen dat het niet makkelijk is om alleen te bepalen welke koffiemelange op kantoor komt. Om deze reden hebben wij onze koffieproeverij (ook wel het Barista Mini Café genoemd) opgezet.

Aan de hand van onze verschillende koffiemelanges laten we jou en je collega's alle facetten van Gio Coffee ervaren. Ruiken, kijken, proeven. Je kunt op deze manier samen met je collega's uitgebreid de opties bekijken en overleggen welke koffiemelange het meest in de smaak valt.

Boek koffieproeverij>

Zo werkt het:

Vraag aan - Icoon

Vraag aan

Contact - Icoon

Inventarisatie

Afspraak maken - Icoon

Afspraak maken

Capaciteit

Samen proeven

Kies je smaak - Icoon

Kies je smaak

Vraag een gratis koffieproeverij aan via onderstaand formulier.

Eén van onze accountmanagers neemt binnen 2 werkdagen contact op om jullie wensen en koffievoorkeur te inventariseren.

Op het door jullie gewenste moment komt onze koffiespecialist langs bij jullie op kantoor. Kom je liever langs bij ons in Oudewater? Dan openen we graag onze deuren voor je!

Samen met alle koffieliefhebbers bij jou op kantoor gaan we jullie favoriete koffiemelange ontdekken.    

Bevalt de smaak? Dan helpt onze koffiespecialist je graag met het vinden van de perfecte koffiemachine. Niet overtuigd? Even goede vrienden.

De service van Gio Coffee

Wij geloven dat goede service de koffie nóg beter laat smaken. Met deze drie beloftes garanderen wij altijd uitstekende service voor onze klanten.

""

Iedere kop koffie maakt impact

Ga je voor Gio Coffee, dan maken wij graag samen met jou een impact! Zo zijn al onze koffiebonen Rainforest Alliance gecertificeerd. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw kop koffie niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur.

Daarnaast doneren we voor iedere gedronken kop koffie €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. Hoe dat precies werkt en uit welke goede doelen je kunt kiezen? Dat leggen we uit tijdens de koffieproeverij!

Maak ook impact>

""
""
1 CENT PER KOP KOFFIE NAAR EEN GOED DOEL!

Vrijblijvend proeven met collega's

Samen met jouw collega's onze koffie uitproberen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Over de koffieproeverij:
Ja, ik ga akkoord met het privacy en cookie beleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee