Proef vrijblijvend onze koffie samen met je collega’s

Ervaar onze gratis koffieproeverij voor bedrijven! Eén van onze koffiespecialisten komt met het Barista Mini Café bij jou op locatie en neemt jou, samen met je collega’s, mee in onze wereld van koffie.

  • Proef en ervaar onze exclusieve koffiemelanges
  • Een unieke ervaring voor jou en collega’s
  • Op jullie eigen locatie en wanneer het jullie uitkomt
Koffieproeverij bij jou op kantoor met Gio Coffee

Wij regelen alles voor je!

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. Dus als jij de belangrijke taak hebt om te zorgen voor de beste koffie op de werkvloer, wil je natuurlijk wel graag dat al je collega’s blij zijn met jouw keuze. Dat snappen wij als geen ander! Daarom hebben we een speciale koffieproeverij ontwikkeld.

Één van onze koffiespecialisten komt bij jou op locatie en neemt iedereen mee in onze wereld van koffie. Kom je liever bij ons in Oudewater proeven? Ook dat kan! Wat je ook kiest, wij regelen alles voor je. Jij hoeft alleen de meest kritische koffieproevers te verzamelen.

Proef zelf>

Onze maatregelen rondom Corona

De gevolgen van het coronavirus hebben invloed op ons allemaal. Gelukkig hebben we bij Gio Coffee een manier gevonden om de koffieproeverij ook in deze tijden door te laten gaan! Dit doen we natuurlijk met passende maatregelen.

De koffieproeverij, ofwel het Barista Mini Café, kunnen we op nagenoeg iedere plek houden. Gaat de voorkeur uit naar een proeverij bij jullie op kantoor? Dan vragen we je ervoor te zorgen dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden en alle koffieproevers klachtenvrij zijn. Dat kun je uiteraard ook van ons verwachten. Liever een koffieproeverij bij ons in Oudewater? Dan kan dat met maximaal twee koffieproevers in ons Grand Café. Ook daar kunnen we voldoende afstand bewaren.

Boek een proeverij>

Ervaar de Gio Coffee koffieproeverij op kantoor

Ervaar het Barista Mini Café

De koffieproeverij kun je ook wel ons Barista Mini Café noemen. Samen met onze speciale, kleinere koffiemachine ontpopt zich in een mum van tijd een heus café. Aan de hand van onze verschillende koffiemelanges laten we jou en je collega’s alle facetten van Gio Coffee ervaren. Ruiken, kijken, proeven. Samen bepalen we welke smaakbeleving jullie favoriet is.

Boek een koffieproeverij>

Zo werkt het:

Vraag aan - Icoon
1. Vraag aan
Contact - Icoon
2. Inventarisatie
Afspraak maken - Icoon
3. Afspraak maken
Capaciteit
4. Samen proeven
Kies je smaak - Icoon
5. Kies je smaak

Vraag een gratis koffieproeverij aan via onderstaand formulier.

De koffiespecialist in jouw regio neemt contact op om jullie wensen en koffievoorkeur te inventariseren.

Op het door jullie gewenste moment komt onze koffiespecialist langs bij jullie op kantoor. Kom je liever langs bij ons in Oudewater? Dan openen we graag onze deuren voor je!

Samen met alle koffieliefhebbers bij jou op kantoor gaan we jullie favoriete koffiemelange ontdekken.

Bevalt de smaak? Dan helpt onze koffiespecialist je graag met het vinden van de perfecte koffiemachine. Niet overtuigd? Even goede vrienden.

Iedere kop koffie maakt impact

Wist je ook al dat jullie met iedere gedronken kop koffie social impact maken? Zo zijn al onze koffiebonen Rainforest Alliance gecertificeerd. Op die manier zorgen we ervoor dat jouw kop koffie niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur. Daarnaast doneren we voor iedere gedronken kop koffie €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. Hoe dat precies werkt en voor welke goede doelen je kunt kiezen? We leggen het je allemaal uit tijdens de koffieproeverij!

Maak ook impact>

Vrijblijvend proeven met collega's

Samen met jouw collega's onze koffie uitproberen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Over de koffieproeverij:
Ja, ik ga akkoord met het privacy en cookie beleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee