Coffee is King! Daar zijn we van overtuigd. Koffie is namelijk een perfect energiemoment. Energie om te ontwikkelen, te creëren en te innoveren. Juist in deze soms gekke tijden. Om jou nog meer te laten genieten van zo’n heerlijk energiemoment, is de Baristi 100 nu tijdelijk heel 2020 huurvrij! Zo geniet jij dus binnen no time van de lekkerste koffievariaties met verse melk. Dat noemen we pas echt genieten zonder zorgen.

Ontdek de Baristi 100>

Uniek in zijn klasse!

Melkvariaties - icoon
Koffievariaties met verse melk
Koffievariaties
Op ieder moment de perfecte koffievariatie
Functies
Ideaal voor iedere bedrijfsgrootte

Geniet van een heerlijk verse cappuccino of latte macchiato uit de Baristi 100 met de Lattia melkkoeler.

Met de sterkteregelaar bepaal je voor iedere kop koffie zelf de juiste sterkte. Precies waar je op dat moment zin in hebt.

Eén Baristi in de koffiecorner of voor iedere verdieping van het kantoor een eigen? De Baristi 100 past zich gemakkelijk aan.

Gio Coffee Baristi 100 koffiebonenmachine voor op kantoor

De alleskunner

De Baristi 100 is met recht een allemansvriend. Hij draait zijn hand niet om voor de lekkerste koffievariaties met verse melk en ook de sterkte van de koffie is bij iedere bereiding apart in te stellen. Denk je nu: verse melk vergt vast veel onderhoud? Niet met de Baristi 100! Met het automatische reinigingsprogramma is het reinigen van deze koffiebonenmachine een fluitje van een cent.

Meer over de Baristi 100>

Gio Coffee Baristi 100 heel 2020 huurvrij

Perfect voor ieder bedrijf

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, de Baristi 100 past zich aan. Zo past hij perfect in de koffiecorner voor een bedrijf met 10 collega’s, maar schaal je hem ook gemakkelijk op! Denk aan een Baristi 100 op iedere verdieping van het kantoor. Op die manier heeft iedereen zijn of haar favoriete energiemoment binnen handbereik. Ook ideaal, deze koffiebonenmachine kan zowel aan de waterleiding als op het waterreservoir. Dus ook als je geen waterleiding tot je beschikking hebt, geniet je van de lekkerste koffievariaties!

Direct een offerte>

Heel 2020 huurvrij!

Wij vinden het belangrijk dat jij, altijd en overal, kunt genieten van de beste koffie! Hoe de situatie ook is. Daarom is de Baristi 100 tijdelijk heel 2020 huurvrij*. Dat betekent dat je de rest van het jaar enkel betaalt voor de koffie die je drinkt. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Het is onze manier om ervoor te zorgen dat jij het beste uit je bedrijf kunt halen. Vol energie!

Ik wil meer informatie>

*actievoorwaarden van toepassing

Ik wil meer weten over de actie!

Meer weten over deze actie? Laat hier je gegevens met je vraag of opmerking achter. Wij beantwoorden deze binnen 1 werkdag.

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy- en cookiebeleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee