Koffiemachine Lucca Lattiz

Dé professionele melkopschuimer voor op kantoor

De Lattiz melkopschuimer creëert keer de keer het perfecte melkschuim voor jouw cappuccino of latte macchiato. Door deze constante kwaliteit ben je altijd verzekerd van een perfecte schuimlaag op je favoriete koffievariatie. Met een druk op de knop geniet jij binnen de kortste keren van een heerlijke kop koffie.

Eenvoudig in gebruik

Deze melkopschuimer past perfect naast je koffiemachine. Bij Gio Coffee hebben wij een sticker erop geplaatst, die uitlegt hoe je in twee stappen de perfecte cappuccino zet. Handig voor collega's die dit apparaat voor het eerst gebruiken!

Gio Coffee - Lattiz Melk opschuimer - professioneel

Hygiënisch en duurzaam

Het unieke design van de Lattiz melkopschuimer zorgt voor optimale hygiëne. Doordat de machine op een slimme manier is ontworpen, is er geen contact tussen het melkproduct en de machine of de persoon die de machine bedient. Ook spoelt de machine zichzelf regelmatig door met water.

Daarnaast verminder je ook je CO2-voetafdruk per cappuccino. Je verbruikt maar liefst 19-23% minder CO2 dan met andere opschuimmethodes. Dat laat de koffie nog beter smaken!

Lattiz Bag in Box

Lattiz melk

De Lattiz melkopschuimer bevat géén melkkoeling: het is daarom van belang dat je de machine in combinatie gebruikt met melk die niet gekoelt hoeft te worden. Lattiz melk is hiervoor de perfecte uitkomst: deze melk is speciaal geproduceerd voor de melkopschuimer en schuimt perfect op.

Goed om te weten: deze pakken melk kunnen maar liefst 10 dagen ongekoeld in de machine blijven staan!

Koffiemachine Lucca Lattiz

Ook een Lattiz machine op het werk bestellen?

De Lattiz melkopschuimer gaat perfect samen met onze Lagundo of Lucca. Wil je de opschuimer graag met een andere koffiemachine combineren, of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Eén van onze koffiespecialisten denkt graag met je mee!

De Lattiz melkopschuimer past perfect bij...

Koffiebonen
Actie
Lagundo Lattiz overzichtspagina
Koffiebonen | 25 tot 75 koffiedrinkers
Barista kwaliteit melkschuim Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €7.100,- €6.390

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Hoeveel kopjes melkkoffie haal ik uit een pak Lattiz melk?

  Ieder pak Lattiz melk bevat 4 liter. Afhankelijk van je instellingen, kun je daarmee voor ruim 140 cappuccino's melkschuim maken van 180 ml.

 • Hoeveel kost een Lattiz melkopschuimer?

  Ben je geïnteresseerd in een Lattiz melkopschuimer? Dan horen wij graag van je! Neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Eén van onze koffiespecialisten denkt graag met je mee voor de ideale koffieoplossing voor jouw bedrijf.

 • Wat kost Lattiz melk?

  Bij Gio Coffee kun je terecht voor meer dan alleen de ideale koffiemachine. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor een perfect koffiemoment. Benieuwd naar de kosten van bijvoorbeeld Lattiz melk? Neem dan contact met ons op via de chat, mail of telefoon.