Toronto Tea Machine

Altijd genieten van een ultieme smaakbeleving, dat is het doel van de Toronto Tea Machine. Met de drie temperatuuropties kies je met één druk op de knop de perfecte temperatuur voor jouw favoriete theemelange. De grote boiler, van maar liefst 3 liter én aangesloten op de waterleiding, zorgt er daarnaast voor dat er ten alle tijden voldoende water op temperatuur is. Zo grijp je nooit meer mis!  

Thee op het werk met de Toronto Tea Machine
Gio Leaves Toronto Tea Machine met eigen design
Toronto Tea Machine voor thee op de werkvloer

Specificaties

Specificaties
Specificaties

Lengte 43,5 cm
Breedte 20,1 cm
Hoogte 42,1 cm
Gewicht 11 kg
Verbruik 2.800 Watt
Aansluiting Waterleiding

 

Thee - icoon
Capaciteit

Gebruikers 10 tot 30 gebruikers
Aantal koppen 150 koppen per uur
Watertank 3 liter
Ontdek de lekkerste Gio Leaves thee voor op bedrijven

Over Gio Leaves

Niet iedereen is een koffieliefhebber, dat snappen we natuurlijk. Daarom brengt Gio Coffee met Gio Leaves ook de lekkerste thee voor op de werkvloer. Geniet van zorgvuldig geselecteerde smaken in de ‘classic tea blends’ lijn. Ga voor een perfecte zwarte thee voor ‘Everyday’ of kies de heerlijk frisse smaakbeleving van Green Tea Lemon. Met de unieke, handige en stijlvolle theedisplay en theekrat, kiest iedere theeliefhebber binnen handomdraai zijn of haar favoriet!  

Meer over Gio Leaves>

Ontdek alle theesmaken

Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea
Altijd passende zwarte thee Volle en kruidige smaak Lage dosering van cafeïne
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea-Fruits
Smaakvolle friszoete bosvruchten Heerlijke natuurlijke smaak Zorgt voor nieuwe energie
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea-Strawberry
Natuurlijke zoete aardbeiensmaak Lekker op ieder moment van de dag Aangenaam licht bittertje
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea-Earl-Grey
Klassieke kruidige en frisse thee Fusion van zwarte thee en bergamot Citrusachtige kenmerken
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Groene-Thee-Green-Tea-Lemon
Frisse en lichte groene thee Heerlijke zongerijpte citroenen Alleen natuurlijke ingrediënten
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Groene-Thee-Green-Tea-Mindful
Klassieke en pure groene thee Gezonde thee en rijk aan vitamines Geschikt voor ieder moment
Gio-Leaves-Rooibos-African-Thee-Zakelijk
Lichtzoete smaak met milde houttonen Gebalanceerde en zachte thee Bevat geen cafeïne

Veelgestelde vragen over Gio Leaves

 • Hebben jullie ook thee waar geen cafeïne in zit?

  Ja, onze Gio Leaves Rooibos thee bevat geen cafeïne. Rooibos thee wordt namelijk gemaakt van de bladeren van de Aspallathus Linearis, een plant die geen cafeïne bevat. Van oorsprong komt deze plant vanuit Zuid-Afrika, vandaar dat deze theesoort ook wel African Rooibos wordt genoemd.

 • Waar komt Gio Leaves thee vandaan?

  Gio Leaves is afkomstig uit het Nilgiris gebied ten Zuiden van India. Daar worden de theebladeren zorgvuldig verbouwd op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages en met de hand geplukt.

 • Wat is het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee?

  Het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee ligt in de soort theebladeren en het verwerkingsproces van deze theebladeren. Wil je hier meer over weten? We schreven er een uitgebreide blog over!

 • Is de thee van Gio Leaves gecertificeerd?

  Alle theemelanges van Gio Leaves zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Deze organisatie staat garant voor betere arbeidsomstandigheden en duurzaamheid in het productiegebied. Dit houdt in dat de Gio Leaves thee is geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

Gio Leaves op zijn best 

Is het jou wel eens opgevallen? Het aantal graden op de verpakking van jouw favoriete theesmaak? Dat aantal graden staat voor de ideale temperatuur van jouw kop thee. Met die ideale temperatuur komt de smaakbeleving van de theemelange het best tot zijn recht. Zo komt de smaak van groene thee helemaal tot leven met 85 graden en rooibos met 95 graden! 

Grote capaciteit: ideaal voor grote bedrijven 

Met de Toronto theemachine heb je altijd voldoende heet water voor iedere theeliefhebber. De boiler van het heet water apparaat heeft namelijk een inhoud van wel 3L en zorgt er daarmee voor dat er continu voldoende heet water is. Zelfs als je een thermoskan of theekan vult. Met de Toronto Tea Machine hoef je dus nooit meer te wachten op de waterkoker! 

Compact en stijlvol

De Toronto Tea Machine is speciaal ontworpen om een perfecte combinatie te vormen met de Gio Coffee koffiemachines. Een strak en stijlvol design, afgewerkt met de natuurlijke uitstraling van Gio Leaves. De instant waterkoker past met zijn compacte formaat in iedere koffiecorner. Groot of klein, de Toronto Tea Machine is voor ieder bedrijf een aanvulling in de koffiehoek.  

Energiezuinig, praktisch en efficiënt

Energiezuinig en efficiënt, dat vinden we bij Gio Coffee belangrijk. Je wilt immers niet steeds weer de waterkoker opnieuw aan moeten zetten, doordat het water is afgekoeld. De Toronto Tea Machine is voorzien van een vacuüm geïsoleerde boiler die ervoor zorgt dat er geen warmte verloren gaat. Daarnaast is de heetwaterdispenser aangesloten op de waterleiding en regelt deze dus uit zichzelf dat er continu genoeg water op temperatuur is.