Gio Coffee - Samen tegen Corona

Hoe gaan wij om met Corona?

De gevolgen van het coronavirus hebben effect op ons allemaal. Uiteraard doen wij bij Gio Coffee ons uiterste best om jou te blijven voorzien van de lekkerste koffie en thee, en staat de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop. Daarom werken we volgens de RIVM richtlijnen en houden we altijd 1,5 meter afstand.

We houden het advies van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat onze maatregelen daar ten alle tijden op aansluiten. Zo hebben onze collega's altijd een mondkapje bij zich en dragen zij deze wanneer gewenst. Onze actuele maatregelen en de landelijke aanpassingen lees je verderop op deze pagina.

Onze maatregelen

Icoon 1.5 meter
Altijd 1,5 meter afstand
Icoon - Mondkapjes
Mondkapjes waar gewenst
Icoon - Levering
Levering op maat
Icoon - desinfectiezuil, Blue Point Company
Blue Point Company
Icoon - Gio Coffee Club, thuiswerkers
Koffie voor de thuiswerker

Wij vinden de gezondheid van jou en onze collega's het allerbelangrijkste. Daarom houden onze collega's altijd 1,5 meter afstand. Daarnaast dragen ze een opvallend geel hesje en zetten ze hun werkgebied af. Zo kan iedereen prettig en op een veilige manier zijn of haar werk doen.

Het advies van de overheid in acht nemende, hebben al onze collega's een mondkapje op zak. Vind je het prettig als ze deze dragen? Geef het gerust aan! We dragen een mondkapje indien gewenst.

Koffie tot in het keukenkastje, dat is wat we beloven. Maar we snappen het ook heel goed als je dat nu iets minder prettig vindt. Daarom is levering tot de voordeur of via de post ook een mogelijkheid. Mocht je hier gebruik van willen maken, bel dan even naar 088 - 123 44 00 zodat we met je mee kunnen denken over de beste oplossing.

Naast de lekkerste koffie en thee op de werkvloer, voorzien we je uiteraard ook graag in alles wat er nodig is om veilig aan het werk te kunnen. Met de Blue Point Company leveren we alles voor een 'clean' werkplek. Denk aan desinfectiezuilen en reigingsdoekjes, maar ook aan een papier- en zeepdispenser.

Mis je die vertrouwde smaak van Gio Coffee nu je niet meer op kantoor bent? Geen zorgen! Met de Gio Coffee Club geniet je ook thuis van onze koffie. Voor een vast bedrag per week en inclusief professionele koffiebonenmachine. Volop genieten dus!

Het laatste nieuws omtrent Gio Coffee en Corona

Uiteraard houden we de updates vanuit het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. Indien nodig passen we onze werkwijze hier direct op aan. Onderstaand de updates die we hebben doorgevoerd:

01-10-2020
Met ingang van vandaag hebben we extra leveringsmogelijkheden. Vind je het prettiger om de levering bij de voordeur of via de post te ontvangen? Bel dan even naar 088 - 123 44 00 en we kijken met je mee naar de mogelijkheden!

29-09-2020
Naar aanleiding van de persconferentie hebben we de volgende maatregelen genomen:

 • Veel van onze collega's werken thuis. Zo houden we ons aan de maatregelen en voorkomen we drukte op kantoor.
 • Koffieproeverijen bij ons op kantoor zijn nog steeds mogelijk! Om de afstand te kunnen bewaren kun je alleen met maximaal twee koffieliefhebbers komen proeven.
 • Al onze collega's onderweg dragen een geel hesje. Hiermee vragen we jullie om 1,5 meter afstand van hen te houden. Daarnaast zetten ze hun werkgebied af met lint zodat ook zij veilig hun werk kunnen doen.
 • Collega's die bij klanten over de vloer komen, hebben een mondkapje bij zich. Indien gewenst dragen zij deze uiteraard graag.

Veelgestelde vragen

Algemeen 3 vragen
Maatregelen 2 vragen
Afspraken en koffieproeverijen 2 vragen
Leveringen en plaatsingen 3 vragen
 • Hoe gaan jullie om met corona?

  Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM. De meeste van onze collega's werken vanuit huis, we houden ons aan de 1,5 meter afstand en desinfecteren constant onze handen. Waar nodig vullen we deze maatregelen aan met bijvoorbeeld mondkapjes.

 • Wat verwachten wij van jou als klant?

  Van jou als klant verwachten we natuurlijk ook dat jullie je aan de maatregelen houden. Houd afstand van elkaar en geef onze collega's de ruimte on hun werk te doen. Verandert de situatie bij jullie in het bedrijf? Werkt bijvoorbeeld iedereen vanuit huis en is het kantoor daardoor dicht? Laat het ons dan even weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

 • Het koffieverbruik in mijn bedrijf verandert door corona. Moet ik daar iets mee?

  Door corona kan het zijn dat de koffiemachine veel minder of zelfs niet wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat de koffiemachine ook na deze periode in topconditie is, kan extra onderhoud handig zijn. We vragen je daarom, in het geval van deze situatie, ons even te bellen. Dan kunnen we je adviseren over de koffiemachine en bepalen wat handig is met betrekking tot de levering van koffie en bijproducten. Je kunt ons bereiken op 088 - 123 44 00.

 • Dragen jullie mondkapjes?

  Ja, indien gewenst dragen wij mondkapjes! Al onze collega's hebben een mondkapje op zak en dragen deze als dat gewenst is.

 • Hoe gaan we om met nieuwe maatregelen vanuit de overheid en het RIVM?

  Binnen Gio Coffee houden we de maatregelen en adviezen vanuit de overheid en het RIVM uiteraard nauwlettend in de gaten. Na iedere wijziging of persconferentie heroverwegen we onze eigen maatregelen en sturen we deze waar nodig bij. De actuele aanpassingen in ons beleid lees je hier.

 • Is een koffieproeverij nog mogelijk?

  Zeker! We doen nog gewoon koffieproeverijen, mits we de maatregelen kunnen waarborgen. Zo moeten we dus voldoende afstand bewaren en moeten we de afspraak verzetten als een van de partijen klachten vertoond. Wil je bij ons in Oudewater komen proeven? Ook dat kan nog, maar dan wel met maximaal 2 koffieproevers.

 • Hoe gaat het met afspraken en kennismakingsgesprekken?

  Dat is afhankelijk van wat jij zelf prettig vindt. Onder de voorwaarde dat de maatregelen kunnen worden nageleefd, is een afspraak op locatie mogelijk. Uiteraard geven we waar mogelijk wel de voorkeur aan een videocall zodat we meer vanuit huis kunnen werken.

 • Plaatsen jullie nog koffiemachines en hoe gaat dat dan?

  Uiteraard plaatsen we nog koffiemachines! Dit doen we op 1,5 meter afstand en onze collega zet de directe ruimte rondom de koffiemachine af, zodat hij veilig zijn werk kan doen. Natuurlijk geven we ook de gebruikelijk uitleg over de koffiemachine, maar ook dat is op afstand.

 • Zijn er veranderingen in de levering van koffie en bijproducten?

  In principe is de levering zoals je die van ons gewend bent. Uiteraard houden we afstand en desinfecteren we continu onze handen. Vind je het toch prettiger als we tot de voordeur of via de post leveren? Geen probleem! Bel dan even naar 088 - 123 44 00 en we denken met je mee over de beste oplossing.

 • Wat doen jullie als een collega in de buitendienst besmet is met corona?

  Uiteraard gaat een collega bij klachten en/of verdenking van mogelijke corona direct in isolatie. Zijn taken worden opgevangen door een andere collega. Dit kan er toe leiden dat er een kleine vertraging ontstaat in de leveringen en/of servicebezoeken. Hiervan brengen we je natuurlijk op tijd op de hoogte.

Heb je een andere vraag?

Zit jouw vraag er niet bij of wil je iets anders weten? Vul het onderstaande formulier in of bel naar 088 - 123 44 00

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee