Gio Coffee - Samen tegen Corona

Hoe gaan wij om met Corona?

De gevolgen van het coronavirus hebben effect op ons allemaal. Uiteraard doen wij bij Gio Coffee ons uiterste best om jou te blijven voorzien van de lekkerste koffie en thee, en staat de gezondheid van jou en onze medewerkers voorop. Daarom werken we volgens de RIVM richtlijnen en houden we altijd 1,5 meter afstand.

We houden het advies van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat onze maatregelen daar ten alle tijden op aansluiten. Zo hebben onze collega's altijd een mondkapje bij zich en dragen zij deze wanneer gewenst. Onze actuele maatregelen en de landelijke aanpassingen lees je verderop op deze pagina.

Onze maatregelen

Icoon 1.5 meter

Altijd 1,5 meter afstand

Icoon - Mondkapjes

Mondkapjes waar gewenst

Icoon - Levering

Levering op maat

Icoon - desinfectiezuil, Blue Point Company

Blue Point Company

Icoon - Gio Coffee Club, thuiswerkers

Koffie voor de thuiswerker

Wij vinden de gezondheid van jou en onze collega's het allerbelangrijkste. Daarom houden onze collega's altijd 1,5 meter afstand. Daarnaast dragen ze een opvallend geel hesje en zetten ze hun werkgebied af. Zo kan iedereen prettig en op een veilige manier zijn of haar werk doen.

Het advies van de overheid in acht nemende, hebben al onze collega's een mondkapje op zak. Vind je het prettig als ze deze dragen? Geef het gerust aan! We dragen een mondkapje indien gewenst.

Koffie tot in het keukenkastje, dat is wat we beloven. Maar we snappen het ook heel goed als je dat nu iets minder prettig vindt. Daarom is levering tot de voordeur of via de post ook een mogelijkheid. Mocht je hier gebruik van willen maken, bel dan even naar 088 - 123 44 00 zodat we met je mee kunnen denken over de beste oplossing.

Naast de lekkerste koffie en thee op de werkvloer, voorzien we je uiteraard ook graag in alles wat er nodig is om veilig aan het werk te kunnen. Met de Blue Point Company leveren we alles voor een 'clean' werkplek. Denk aan desinfectiezuilen en reigingsdoekjes, maar ook aan een papier- en zeepdispenser.

Mis je die vertrouwde smaak van Gio Coffee nu je niet meer op kantoor bent? Geen zorgen! Met de Gio Coffee Club geniet je ook thuis van onze koffie. Voor een vast bedrag per week en inclusief professionele koffiebonenmachine. Volop genieten dus!

Het laatste nieuws omtrent Gio Coffee en Corona

Uiteraard houden we de updates vanuit het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten. Indien nodig passen we onze werkwijze hier direct op aan. Onderstaand de updates die we hebben doorgevoerd:

13-1-2021

Helaas blijft de lockdown ook de komende drie weken nog van kracht. Uiteraard staan wij nog steeds klaar voor alle vragen die je wellicht hebt in relatie tot de koffiemachine(s) of onze koffieleveringen. Verder gaan wij op de huidige manier door om, zo goed als het kan, bedrijven te blijven voorzien van een goede kop koffie!

15-12-2020

Naar aanleiding van de persconferentie staan wij uiteraard klaar voor iedere klant die vragen heeft over een koffiemachine die nu tijdelijk niet wordt gebruikt. Zit jij in deze situatie en heb je een vraag? Bel dan even naar 088 - 123 44 00 of stuur ons een mail naar info@giocoffee.nl. Uiteraard kun je via de weg ook terecht met vragen over leveringen en onderhoud.

Bij Gio Coffee werken wij met man en macht door om nieuwe koffiemachines te blijven plaatsen, onderhoud uit te voeren en leveringen voort te zetten. Mocht er onverhoopt iets veranderen in onze planning door ziekte of omstandigheden, dan brengen we je daar uiteraard zo snel mogelijk van op de hoogte.

01-10-2020
Met ingang van vandaag hebben we extra leveringsmogelijkheden. Vind je het prettiger om de levering bij de voordeur of via de post te ontvangen? Bel dan even naar 088 - 123 44 00 en we kijken met je mee naar de mogelijkheden!

29-09-2020
Naar aanleiding van de persconferentie hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Veel van onze collega's werken thuis. Zo houden we ons aan de maatregelen en voorkomen we drukte op kantoor.
  • Koffieproeverijen bij ons op kantoor zijn nog steeds mogelijk! Om de afstand te kunnen bewaren kun je alleen met maximaal twee koffieliefhebbers komen proeven.
  • Al onze collega's onderweg dragen een geel hesje. Hiermee vragen we jullie om 1,5 meter afstand van hen te houden. Daarnaast zetten ze hun werkgebied af met lint zodat ook zij veilig hun werk kunnen doen.
  • Collega's die bij klanten over de vloer komen, hebben een mondkapje bij zich. Indien gewenst dragen zij deze uiteraard graag.

Heb je een andere vraag?

Zit jouw vraag er niet bij of wil je iets anders weten? Vul het onderstaande formulier in of bel naar 088 - 123 44 00

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee