Ontdek de verschillen

  Kwaliteit melkschuim Koffiebonenreservoir Kopjes per dag Wateraansluiting Display Prijs per maand  
Jura WE8 * * * * * 500 gram 30 kopjes per dag Waterreservoir (3 liter) 2 inch display Vanaf €31,- per maand  
Jura X8 * * * * * 500 gram 80 kopjes per dag Waterreservoir (5 liter) 2 inch display Vanaf €41,- per maand  
Baristi 100 * * * * * 1.000 gram 100 kopjes per dag Waterreservoir (6 liter) of waterleiding 7 inch touch display Vanaf €39,- per maand  

Vind jouw ideale koffiemachine

Gio Coffee is officiële leverancier van JURA koffiemachines in Nederland voor de zakelijke markt. JURA is een traditioneel Zwitsers merk. Deze koffiemachines staan bekend om de hoge kwaliteit, prachtige afwerking en superieure koffiebeleving. Naast JURA hebben we nu ook onze nieuwe revolutionaire Gio Baristi koffiemachines met verse melk. Ontdek hier de ideale koffiemachine voor jouw bedrijf!

Gio Coffee Jura koffiemachine voor op kantoor

Compact formaat en geïntegreerd reinigingsprogramma

De JURA koffiemachines zijn door het compacte formaat en een ruime keuze aan koffievariaties ideaal voor het klein MKB. Om die reden hebben wij dan ook besloten om de beste modellen op te nemen in ons assortiment. De JURA volautomaten zijn voorzien van een geïntegreerd reinigingsprogramma. Met één druk op de knop wordt het melksysteem gereinigd en gespoeld. Tijdens een jaarlijkse servicebeurt brengt Gio Coffee jouw Jura koffiemachine op het werk weer in topconditie. Voor dit onderhoud is een service overeenkomst noodzakelijk.

Bekijk koffiemachines>

Jura koffiemachine WE8 Gio Coffee

Professionele koffiemachines zakelijk leasen

Je kunt al onze Jura of Baristi koffiemachines zakelijk leasen. Gio Coffee is gespecialiseerd in professionele koffiemachines voor de zakelijke markt. Het is daardoor eenvoudig om koffiemachines van dit kwaliteitsmerk zakelijk te bestellen. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we een overeenkomst op.

Een heerlijke kop koffie behoort tegenwoordig voor steeds méér medewerkers tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is daarom enorm belangrijk om je medewerkers te betrekken bij het maken van een keuze voor een koffiemelange. Gio Coffee biedt daarom de mogelijkheid om samen met je collega’s verschillende koffiemelanges te proeven. Vraag een gratis en vrijblijvende koffieproeverij aan!

Gratis koffieproeverij>

Premium service van Gio Coffee

Wanneer je kiest voor Gio Coffee krijg je een professionele koffiemachine en geniet je van volledige ontzorging.
 

Bijproductenblok concept

Jouw ideale koffiehoek

Je ideale koffiehoek inrichten met Gio Coffee? Dat kan! Wij verkopen alle benodigdheden voor de perfecte kop koffie of thee. Denk hierbij aan melkcups, suikersticks, of heerlijke koeken. Met ons gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils! 

Alles in één overzichtelijk magazine
Blader gemakkelijk door ons aanbod heen. Met ruim 70 bijproducten richt jij in een handomdraai jouw ideale koffiehoek in!

  • Volledige assortiment in één magazine
  • Eenvoudig te delen met collega's
  • Creëer jouw perfecte koffiehoek

Bekijk magazine>
Lees meer

Vergelijk alle koffiemachines

Weet je nog niet welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past? Vul het formulier in en ontvang de vergelijkingsbrochure direct per mail!

Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik ga akkoord met het privacy en cookie beleid*
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee