Klantverhalen binnen het onderwijs

Met veel tevredenheid en trots laat onder andere Eurocollege Rotterdam zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste opleidingen met enkele klaslokalen tot grote onderwijsinstellingen met grote bedrijfskantines. Voor elke bedrijf in is een koffieoplossing op maat!

Uitgeverij Deviant klantcase Gio Coffee

Uitgeverij Deviant

Je kunt pas het maximale uit je medewerkers halen als je ze het maximale biedt. Daar geloven ze in bij Uitgeverij Deviant. Om die reden viel de keuze dan ook op verse bonenkoffie van Gio Coffee.

Gio Coffee klant Eurocollege Rotterdam

EuroCollege

Als opleidingsinstituut weet EuroCollege als geen anders hoe belangrijk het is om te investeren in kwaliteit en service. De koffieservice van Gio Coffee sluit perfect aan bij hun behoeftes.

Koffiemachines voor onderwijsinstellingen

Bij een bedrijf in het onderwijs hoort een gebruiksvriendelijke koffiemachine. Een koffiemachine die past bij je onderwijsinstelling en die leerlingen en docenten gemakkelijk kunnen gebruiken. Heb je net als bijvoorbeeld het EuroCollege liever dat leerlingen betalen voor hun koffie? Geen probleem! Met onze speciale, losse betaalsystemen creëeren we binnen handomdraai een koffiemachine met betaalsysteem! Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Een passende koffiemachine voor de kantine, docentenkamer of het klaslokaal

Dat er goede koffie aanwezig moet zijn op elke school is natuurlijk wel een feit. Zo blijft iedereen scherp en bij de les. Pak het daarom goed aan als je een koffiemachine kiest voor je onderwijsinstelling. Gio Coffee biedt een aantal stijlvolle en compacte koffiemachines. Door de compacte afmeting van de koffiemachines passen deze goed in kleine kantines, gespreksruimtes of klaslokalen.

Lekkere koffie om bij de les te blijven

Met de koffiemachines van Gio Coffee zet je de meest uiteenlopende koffievariaties. Perfect geschikt voor bedrijven in het onderwijs met veel leerlingen die dagelijks de koffiemachine gebruiken. Instant voor een snelheid, fresh brew voor een traditioneel kop koffie en koffiebonen voor een volle smaakbeleving. Welke zetmethode je ook kiest, we helpen je graag met vinden van de ideale koffieoplossing.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>
Bekijk alle koffiemachines