Sfeerbeeld-Gio-Coffee-Intenso-Fresh-Brew-koffiemelange-Zakelijke-Koffie.jpg

Ontdek de traditionele Intenso

Vind jij niks lekkerder dan traditionele filterkoffie? Dan zit je met de Intenso altijd goed. Met tonen van heerlijke chocolade, is dit een koffiemelange waar je echt even van kunt genieten. Intens, vol, sappig en met een licht bittertje in de afdronk. Of je nu gaat voor een kop zwarte koffie of een romige cappuccino, de Intenso is er voor je!

Arabica en Robusta koffiebonen

Voor onze koffiemelanges combineren we de beste koffiebonen van over de hele wereld. Zo ontstaat, met een mix van 80% Arabica en 20% Robusta koffiebonen, de Intenso fresh brew koffiemelange. En we zijn zeker niet zomaar tevreden. Daarom zijn al koffieplantages waarmee we samenwerken Rainforest Alliance gecertificeerd. Zo gaat jouw kopje koffie niet ten koste aan mens, milieu en natuur.

De Trento Fresh Brew

Bekijk de Trento Fresh Brew koffiemachine. Uit deze koffiemachine drink je de lekkerste traditionele koffie op je werk.

Bekijk Trento Fresh Brew

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.