Sfeerbeeld-Gio-Coffee-The-Barista-Choice-Koffiebonen-Zakelijk

Laat je verrassen

Laat je je graag verrassen? Dan is de Barista Choice perfect voor jou! Met deze koffiemelange heb je het gevoel dat jouw kopje koffie net speciaal door een barista is gezet. De smaak? Die verschilt. Ieder seizoen laten we je genieten van een nieuwe smaak, precies passend bij waar je dan behoefte aan hebt.

RFA gecertificeerde koffiebonen

De 100% Arabica koffiebonen voor de Barista Choice zijn afkomstig van over de hele wereld, denk aan Ethiopië, Brazilië of Java. Alle koffiebonen zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Zo worden de koffieboeren ondersteund om te blijven ontwikkelen en gaat het verbouwen van de koffiebonen niet ten koste van natuur en milieu. Zo krijgen ook zij energie van onze koffie.

Koffiemachines passend bij deze koffie

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Verona-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 1 tot 10 koffiedrinkers
Compacte koffiemachine Koffievariaties met melktopping Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €1.995,- €1.796

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.