Sfeerbeeld-Gio-Coffee-Grande-Koffiebonen-Zakelijk

Ontdek de klassieke Gio Grande

Tonen van pure chocolade en walnoot kenmerken deze koffiebonenmelange. De medium dark roast koffiebonen zorgen voor een krachtige afdronk. Intens, vurig en contrastrijk. Drink hem in een sterke espresso als goed begin van de dag of drink hem als latte macchiato voor een zachtere smaakbeleving. Hoe je hem ook drinkt, de Grande geeft kleur aan je dag.

90% Arabica, 10% Robusta koffiebonen

De koffiebonen voor deze klassieker van Gio Coffee zijn afkomstig uit Midden-en Zuid Amerika. De Gio Grande bestaat voor 90% uit Arabica koffiebonen en voor 10% uit Robusta koffiebonen. Deze worden met alle zorg en met de hand geplukt op Rainforest Alliance koffieplantages. Dat betekent dat jouw koffie niet ten koste gaat van natuur, milieu en de koffieboeren. Uiterste zorg en precisie die de koffie lekkerder laten smaken.

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Verona-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 1 tot 10 koffiedrinkers
Compacte koffiemachine Koffievariaties met melktopping Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €1.995,- €1.796

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.