Jantje Beton in samenwerking met Gio Coffee

Jantje Beton is één van de goede doelen die je kunt steunen. Hoe? Simpelweg door het drinken van onze koffie! Jantje Beton geeft kinderen de gelegenheid om weer te kunnen spelen en gewoon kind te zijn.

Dat doen ze door verschillende activiteiten te organiseren, waar kinderen samen kunnen spelen – dat geeft energie! Het motto van Jantje Beton luidt dan ook: stop nooit met spelen!

Logo Jantje Beton Gio Coffee

Jori Paschold (relatiemanager) over de samenwerking tussen Jantje Beton en Gio Coffee:

“Gio Coffee is een ontzettend gewaardeerde partner van Jantje Beton. We merken aan alles dat Gio Coffee intrinsiek ontzettend gemotiveerd is om de wereld een beetje mooier te maken. In 2022 is de samenwerking geïntensiveerd om samen nog meer impact te kunnen maken. Wij zijn blij dat Gio Coffee in onze missie gelooft en ons helpt om deze te realiseren.”

JantjeBeton_Spelen

Wie kun je helpen?

Jantje Beton zet zich in voor alle kinderen in Nederland. Doordat kinderen tegenwoordig steeds meer ‘moeten’, is er minder tijd over om te spelen. En dit is juist het belangrijkste onderdeel van kind-zijn!

Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen vaak extra aandacht van Jantje Beton. Denk hierbij aan een kind dat door armoede zich niet kan opgeven voor een sportclub, of niet kan meedoen aan bepaalde activiteiten.

Help mee>

Jantje-Beton_stop-nooit-met-spelen

Dit is Jantje Beton

Jantje Beton noemt zichzelf dé buitenspeelexpert: daarmee zijn zij de aangewezen organisatie om kansen te creëren voor kinderen om zoveel mogelijk te kunnen spelen en genieten van hun jeugd.

Dit doen ze door grote, landelijke acties door heel Nederland te organiseren om te stimuleren om buiten te spelen. Daarnaast ondersteunen ze lokale initiatieven op straat, in de buurt en speeltuin.

En, als kers op de taart: ze leveren ook een directe bijdrage aan de beleidsontwikkeling op het gebied van buitenspelen. Dat werkt lekker!

Vijf weetjes over Jantje Beton!

Social Impact Feitjes 1

Oprichting

Social Impact Feitjes 2

Koninklijke steun

Social Impact Feitjes 3

Activiteiten

Social Impact Feitjes 4

Speelruimtes

Social Impact Feitjes 5

Jaarverslag

Jantje Beton is in 1968 opgericht, omdat er steeds meer woningen werden gebouwd en er minder ruimte overbleef voor de kinderen om buiten te spelen. Dat kon anders, vond Jantje Beton!

H.K.H. Prinses Beatrix heeft zich vanaf het begin al ingezet voor Jantje Beton; ze heeft zelfs het beeldje voor de organisatie gemaakt!

Leuk weetje! Jaarlijks doen er ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton.

Alle speeltuinen, kindervakantieorganisaties en stads- en kinderboerderijen die zijn aangesloten bij branchevereniging LOS worden ondersteunt door Jantje Beton. Dit zijn namelijk hele belangrijke speelplekken voor kinderen.

Wil je meer weten over de impact die Jantje Beton maakt?

Lees meer in het jaarverslag van dit goede doel.

""

Spaardoelen voor 2022

Met elke kop koffie die jij drinkt, schenkt Gio Coffee €0,01 cent aan het goede doel. Jantje Beton stelt 4x per jaar een nieuw spaardoel op. In 2022 hebben zij het volgende bereikt:

""
""
1 CENT PER KOP KOFFIE NAAR JANTJE BETON!
De Nationale buitenspeeldag van Jantje Beton

Ook meedoen?

Ben je enthousiast geworden en wil je Jantje Beton ook steunen met onze koffie? Dat kan, volg de link voor meer informatie.

Help Jantje>

Jantje Beton steunen door het drinken van onze koffie?

Laat hieronder je gegevens achter en vraag meer informatie aan!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, I agree with the privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee