Ouderenfonds in samenwerking met Gio Coffee

Eén van de goede doelen die je kunt steunen met het drinken van onze koffie is het Nationaal Ouderenfonds. Wij willen met deze samenwerking energie geven aan de mensen die dit het hardst nodig hebben. Met elke kop koffie die jij drinkt, draag je hieraan bij!

Ouderen in Nederland raken soms geïsoleerd, wat tot eenzaamheid kan leiden. Door het organiseren van activiteiten geeft het Ouderenfonds hun de kans om nieuwe connecties te maken en actief te blijven.

Nationaal Ouderenfonds Gio Coffee

Eline Knevel (relatiemanager) over de samenwerking tussen Gio Coffee en het Nationaal Ouderenfonds:

“Geweldig dat wij meer ouderen elkaar kunnen laten ontmoeten dankzij het drinken van heerlijke verse koffie op kantoor iedere dag! Fijn dat Gio Coffee al jaren een trouwe partner is van het Nationaal Ouderenfonds.”

Oldstars Ouderenfonds

Dit is het Ouderenfonds

Ouderen de kans geven op contact met andere mensen, nieuwe dingen te laten uitproberen en er af en toe weer eens op uit gaan – dit alles in een veilige omgeving. Dát is waar het Nationaal Ouderenfonds voor staat.

Er zijn op dit moment ruim 590.000 mensen in Nederland die zich ernstig eenzaam voelen.

Medewerkers én vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds zetten zich onvermoeibaar in om zoveel mogelijk mensen uit deze put te halen – en daar hebben ze alle energie voor nodig!

Help mee>

Vijf weetjes over het Nationaal Ouderenfonds!

Social Impact Feitjes 1

Vrijwilligers

Social Impact Feitjes 2

Eenzaamheid

Social Impact Feitjes 3

Welkom Online

Social Impact Feitjes 4

Nationale Ouderendag

Social Impact Feitjes 5

Jaarverslag

Wist je dat.. ruim 9500 vrijwilligers zich op dit moment inzetten voor het Nationaal Ouderenfonds? Zij geven hen gemiddeld een 8,1!

Bijna de helft van de ouderen in Nederland voelt zich eenzaam. Daar willen we graag wat aan doen. Daarom werken we samen met het Ouderenfonds, om zo veel mogelijk ouderen energiek hun oude dag te laten vieren.

Onlangs is een nieuw laagdrempelig lesprogramma gelanceerd, “Welkom Online”. Hierin kunnen ouderen, onder begeleiding, hun eerste stappen online zetten!

De eerste vrijdag in oktober is Nationale Ouderendag! De dag waarin het Ouderenfonds de ouderen in Nederland eens extra in het zonnetje zet met allerlei leuke activiteiten.

In het jaarverslag kun je lezen wat het Nationaal Ouderenfonds het afgelopen jaar heeft bereikt. Hier heb jij aan bijgedragen met het drinken van onze koffie! Dat werkt lekker, toch?

""

Spaardoelen voor 2022

Met elke kop koffie die jij drinkt, schenkt Gio Coffee €0,01 cent aan het goede doel. Het Nationaal Ouderenfonds stelt 4x per jaar een nieuw spaardoel op. In 2022 hebben zij het volgende bereikt:

Gio Coffee Social Impact Nationaal Ouderenfonds
""
1 CENT PER KOP KOFFIE NAAR HET NATIONAAL OUDERENFONDS!
Ouderenfonds steun een leuk uitje

Ook meedoen?

Ben je enthousiast geworden over het Nationaal Ouderenfonds? En kun je niet wachten om met koffiedrinken dit goede doel te steunen? Bekijk dan de link voor meer informatie. 

Steun de ouderen>

Het Nationaal Ouderenfonds steunen met onze koffie?

Laat hieronder je gegevens achter en vraag meer informatie aan!

Persoonsgegevens:
Aanhef
Bedrijfsgegevens:
Ja, I agree with the privacy policy
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee