Proef de lekkerste thee met het Gio Leaves proefpakket!

Met dit proefpakket geniet je, waar je dan ook maar wilt, van al onze Gio Leaves theesmaken. Zo kun je op je gemak bepalen of jij er net zo enthousiast van wordt als wij!

Proef Gio Leaves>

Ontdek de lekkerste Gio Leaves thee voor op bedrijven

Dit kun je van het gratis proefpakket verwachten

Ervaar de heerlijke smaakbeleving met het Gio Leaves thee proefpakket! Wat kun je van het proefpakket verwachten? We sturen je alle theesmaken op. Alle Gio Leaves theezakjes zijn voorzien van de perfecte hoeveelheden voor één kop thee. Daarnaast staat er op de verpakkingen precies hoe we je aanraden het te drinken. Denk aan de temperatuur van het water en natuurlijk hoe lang je de thee moet laten intrekken. Met ons proefpakket geniet je maar liefst zeven keer van een heerlijke smaakbeleving!

Vraag jouw proefpakket aan>

Zo eenvoudig is het:

Vraag aan - Icoon

1. Vraag aan

Thee - icoon

2. Proef de thee

Keuze maken - Icoon

3. Kies Gio Leaves

Vraag een Gio Leaves proefpakket aan via onderstaand formulier.

We sturen je gratis en vrijblijvend al onze theesmaken op zodat je ze allemaal rustig kunt proberen.   

Enthousiast? Fijn! We helpen je graag om ervoor te zorgen dat je vanaf nu altijd van Gio Leaves kunt genieten.

Dit is Gio Coffee

We energize people and make impact. Dat is het doel van Gio Coffee: energie geven. En dan natuurlijk niet enkel aan alle koffieliefhebbers. Daarom ontwikkelden we speciaal voor alle theeliefhebbers de lekkerste thee voor op de werkvloer. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vol antioxidanten en zonder toegevoegde suikers. Met Gio Leaves geniet je op ieder moment van de dag van jouw favoriete theesmaak.  

Lees meer over Gio Leaves>

Voor iedere theeliefhebber een favoriete smaak

De ‘Classic Tea Blends’ lijn van Gio Leaves bestaat uit zeven heerlijke smaken: Earl Grey, Green Tea Lemon, Green Tea Mindfull, Forest Fruits, Strawberry, African Rooibos en Everyday. Je zou dus kunnen zeggen: voor iedere dag van de week een andere smaak! Alle theebladeren die voor Gio Leaves worden gebruikt, zijn afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages ten zuiden van India. Dat vinden we namelijk belangrijk. Zo gaat jouw kop thee niet ten koste gaat van mens, milieu en natuur. Een vorm van Social Impact die we, met iedere gedronken kop thee, samen maken!

Ontdek jouw favoriete smaak>

Vraag theepakket aan

Wil jij een gratis thee proefpakket ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat jij en je collega's snel onze thee kunnen proeven! 

Persoonsgegevens:
Bedrijfsgegevens:
Ja, ik blijf graag op de hoogte van acties en updates vanuit Gio Coffee

 

Door verder te gaan, ga je akkoord met de privacyverklaring.