Hoens Creative

Door de goede, persoonlijke service en authentieke smaak van de koffie, viel de keuze bij Hoens Creatieve op Gio Coffee. “De persoonlijke service van Gio Coffee is van een niveau dat goed bij onze eigen bedrijfsfilosofie past. Het is echt fijn om tijdens een werkbespreking, met een relatie, de keuze te kunnen bieden uit zo’n ruim aanbod aan koffieproducten.”

Lees meer>

De koffiehoek bij Hoens Creative met een Gio Coffee koffiemachine

Iedere zijn favoriete koffiemelange met een dubbele koffiemolen

Hoens Creative is de stille kracht achter Ivo Niehe, Martijn Krabbé, Chantal Janzen, Jan Versteegh, Frans Bauer e.v.a. Vanuit het hoofdkwartier in Hilversum leveren ze dagelijks camera-crews en apparatuur voor meer dan 60 televisieprogramma’s, online content en dramaseries. Elke ochtend vanaf 5.30 uur is het een komen en gaan van zo’n 15 tot 20 cameraploegen die samen met producers, regisseurs en presentatoren op pad gaan. Een goede start van een vaak lange werkdag is natuurlijk belangrijk. Wat is dan fijner dan een goede kop koffie van Gio Coffee? “Voor dit doel de beste koffieleverancier”; aldus Richard Cats (coördinator bij Hoens Creative). 

Om ervoor te zorgen dat iedereen de koffie drinkt die hij of zij écht lekker vindt, zitten er bij Hoens Creatieve twee verschillende koffiemelanges in de Lucca koffiebonenmachine. Doordat er twee koffiemolens in deze koffiemachine zitten, is het mogelijk om per koffievariatie ook jouw favoriete koffiemelange te kiezen. Dus of je nu liever je cappuccino drinkt met Gio Grande koffiebonen of Gio Eccellente koffiebonen, het is beide mogelijk met slechts één druk op de knop.  

Gio Coffee klant Hoens Creative

Een creatief bedrijf in een snel veranderende markt

Hoens Creative beweegt zich in een dynamische markt die continue in beweging is. Hun credo is Same tech, different people. Iedereen kan een camera kopen, maar het gaat uiteindelijk om de creativiteit van de mensen die de techniek bedienen. En door de continue veranderende markt wordt er door hun opdrachtgevers op deze creativiteit een groot beroep gedaan. Fijn dat er dan als vaste waarde altijd een kopje koffie van Gio Coffee binnen handbereik is.   

Van deze producten geniet Hoens Creative

Gio Coffee Premium Mlek Cappuccino
100% magere melk Hoge kwaliteit melkschuim Weinig dagelijks onderhoud
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Grande Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Intens en vol
Intense, pittige en donkere koffie Ideaal voor koffievariaties met melk Tonen van walnoot en chocolade
Gio Coffee - Eccellente Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Rond en zacht
Nootachtig en vol Heerlijk in een pure koffievorm Tonen van jasmijn en rode vruchten

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>