Lattiz Bag in Box

Minimaal dagelijks onderhoud

De Lattiz bag-in-box heeft een inhoud van 4 liter en is daarmee goed voor circa 140 cappuccino’s of 90 latte macchiato’s. De bag-in-box kan 10 dagen ongekoeld blijven en zo heb je, met 30 tot 60 seconden onderhoud per dag, nauwelijks omkijken naar deze melkoplossing. Door de twee-staps-methode heb je binnen een handomdraai de lekkerste koffievariaties. Geniet van een perfect gelaagde cappuccino of latte macchiato!

Perfect met de Lucca koffiebonenmachine

Ben je op zoek naar barista kwaliteit melkschuim met het gemak van melktopping? Dan is de Lucca Lattiz koffiebonenmachine iets voor jou! De Lattiz melkopschuimer maakt in combinatie met de Lucca koffiebonenmachine de lekkerste koffievariaties met melk: verse bonenkoffie en overheerlijk melkschuim. Bekijk de Lucca Lattiz koffiebonenmachine voor meer informatie!

Anderen bekeken ook:

Actie
Franke-A600-Overzichtspagina.png
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Exclusieve espressomachine met melk Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €18.450,- €16.605
Actie
Franke-A400-Overzichtspagina
Koffiebonen | 50 tot 150 koffiedrinkers
Optimale hygiëne door EasyClean Koffievariaties met verse melk Op de waterleiding
Koopprijs: €13.450,- €12.105

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Hoe vaak moet ik een koffiemachine reinigen?

  Het dagelijks onderhoud aan een koffiemachine is afhankelijk van de zetmethode en de melksoort. Bij een koffiebonenmachine moet je bijvoorbeeld het residubak legen. Ook de melksoort is bepalend voor het onderhoud. Zo heeft verse melk meer dagelijks onderhoud nodig dan melktopping.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.