Franke A600 koffiebonenmachine

De Franke A600 FM CM is dé oplossing voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. De koffiebonenmachine met FoamMaster™ zet de lekkerste koffievariaties met perfect melkschuim. En met het CleanMaster reinigingssysteem is het schoonmaken van de Swiss Made Franke A600 ook nog eens heel eenvoudig!

Gio Coffee - Koffiemachine Franke A600 - Etna koffiemachine
Gio-Coffee-Franke-A600-koffiebonenmachine-foammaster-cappuccino-melk-melkschuim-professioneel-zwart
Gio-Coffee-Franke-A600-koffiebonenmachine-uitgebreid-professioneel-zwart-display
Gio-Coffee-Franke-A600-koffiebonenmachine-foammaster-cleanmaster-professioneel-zwart

Specificaties

Specificaties

Lengte 60 cm
Breedte 61 cm
Hoogte 80 cm
Gewicht 38 kg
Verbruik 2.800 + 2.300 Watt
Aansluiting Waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 50 tot 150 gebruikers
Zetsnelheid 25 tot 35 seconden
Kopjes koffie 150 per dag
Koffiereservoir 1.200 gram
Waterreservoir 4 liter
Afvalbak 80 porties

Functies

Volautomatisch reinigingsprogramma
Dubbele uitgifte
Gescheiden (heet-) water uitgifte

Opties

Diverse betaalsystemen
Dubbele molen

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Caffè latte
Heet water
Mochaccino
Choco
Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven-bewerkt

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Lucca-Lattiz-Overzichtspagina

Lucca Lattiz

Koffiebonen | 25 tot 75 | Verse melk
Baristakwaliteit melkschuim Minimaal dagelijks onderhoud Koffiemachine met hoge capaciteit
Koopprijs: €5.640,-
Franke-A400-Overzichtspagina

Franke A400

Koffiebonen | 50 tot 150 | Verse melk
Exclusieve espressomachine met melk Gemakkelijke en efficiënte bediening Optimale hygiëne door EasyClean
Koopprijs: €19.740,-
Franke-A800-Overzichtspagina

Franke A800

Koffiebonen | 50 tot 200 | Verse melk
Topprestaties bij hoge aantallen Perfect melkschuim door FoamMaster Nieuw gebruiksvriendelijk display
Koopprijs: €21.900,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Professionele Franke A600 koffiemachine

Say yes to cappuccino! En tegen nog veel meer koffievariaties, zoals ristretto, espresso, latte macchiato, caffe latte en moccachino. De Franke A600 koffieautomaat is dé oplossing voor bedrijven met veel koffieliefhebbers. Deze professionele Swiss Made koffiemachine zet tot maar liefst 150 koppen koffie per dag. Het schoonmaken van de Franke A600 is ook nog eens heel eenvoudig, door het volautomatische, geïntegreerde reinigingssysteem.

Flexibel systeem voor elke koffieliefhebber

Gio Coffee biedt de Franke A600 koffiemachine FoamMaster™ en CleanMaster met dubbele molen. Goed voor heel veel koffievariaties en super handig voor onze heerlijke seizoensmelanges. Je kunt de koffiemachine helemaal afstemmen op jouw bedrijf met speciale uitbreidingen. Zo zijn er diverse betaalsystemen en is er een verhoging, onderkast en kopjesverwarmer beschikbaar. Kortom, alle mogelijkheden voor een perfecte kop koffie liggen binnen handbereik.

Innovatieve Zwitserse techniek

De Franke A600 koffiemachine is Swiss Made. Dat betekent dat deze is gemaakt met de meest innovatieve Zwitserse technieken. De koffiemachine heeft keramische maalschijven, een flexibele zetgroep en slimme bereidingssoftware voor een stille en snelle koffiebereiding. Het variabele zetsysteem zorgt voor smaakbehoud bij zowel een enkele als een dubbele kop koffie. Daarnaast bevat de Franke A600 twee RVS boilers, voor koffie en écht heet theewater. Kortom, hoe perfect wil je je koffie op het werk hebben?

FoamMaster™: voor het beste melkschuim

Hoeveel koffie of cappuccino je ook drinkt, deze koffiemachine is elke dag automatisch schoon. Met de CleamMaster biedt de Franke A600 namelijk een volautomatische reiniging van je koffiemachine. Dit systeem heeft een geïntegreerd reinigingspatroon en separaat reinigingsreservoir. Met één druk op de knop reinigt de koffiemachine zichzelf volledig. Jij hoeft niks meer te doen. Dit alles is HACCP-conform en zorgt voor maximale hygiëne!

Franke A600: Lekker gebruiksvriendelijk

De professionele Franke A600 koffiemachine is zeer gebruiksvriendelijk. Met het handige 8-inch kleuren touchscreen kies je je koffie met ‘one touch’. De LED-verlichting zorgt niet alleen voor een stijlvolle omlijsting van het display, maar geeft ook waarschuwings- en bedieningsaanwijzingen. Bijvoorbeeld bij bereiding van hete dranken of voor het bijvullen van koffiebonen of melk. Zo heb je alles onder controle. Uiteraard is de drankuitloop automatisch in hoogte verstelbaar.

Geniet van premium service

Met onze standaard premium service ontzorgen we bedrijven volledig. Gemak voor de klant vinden wij bij Gio Coffee een belangrijk aspect. Zo leveren we de koffie, thee en andere bijproducten tot in het keukenkastje. Daarnaast bezorgen en installeren we de koffiemachine altijd gratis (t.w.v. €199,-). Onze koffiespecialist stelt de koffiemachine meteen naar persoonlijke smaak af. Heb je onverhoopt een probleem met de koffiemachine? Gedurende de gehele looptijd ontvang je gratis service en onderhoud. Altijd genieten van de lekkerste koffie!