Gio Leaves theedisplay voor zakelijk gebruik

In een handomdraai een complete theecorner

Het is natuurlijk zonde om onze Gio Leaves thee zomaar in een keukenkastje te laten verdwijnen. Dat is meteen de reden dat we een speciale Gio Leaves theedisplay hebben ontwikkeld. Een display die je eenvoudig naast de koffiemachine plaatst en plek heeft voor al jouw favoriete theesmaken. Zo tover je de koffiecorner binnen een handomdraai om naar tevens een theecorner. Is de theedisplay te groot? Dan hebben we ook nog een Gio Leaves theekrat!

Speciaal ontwikkeld voor Gio Leaves thee

De Gio Leaves theedisplay is speciaal ontwikkeld voor de Gio Leaves theeverpakking en sluit daarop naadloos aan. Het is een 8-vaks display en heeft dus ruimte voor totaal 192 theezakjes. Je plaatst eenvoudig een nieuwe theeverpakking in de display, waardoor je losse theezakjes voorkomt. Ben je op zoek naar een display voor je koffiebenodigdheden? Dan is de Gio Coffee Barista workstation ideaal!

Wil je eerst meer weten over Gio Leaves of onze thee proeven? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefpakket aan.

Vul de theedisplay:

Assortiments box met alle Gio Leaves theesmaken
6 verschillende theesmaken Rainforest Alliance gecertificeerd Voor ieder wat wils
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea-Fruits
Smaakvolle friszoete bosvruchten Heerlijke natuurlijke smaak Zorgt voor nieuwe energie
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea-Earl-Grey
Klassieke kruidige en frisse thee Fusion van zwarte thee en bergamot Citrusachtige kenmerken

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ook thee waar geen cafeïne in zit?

  Ja, onze Gio Leaves Rooibos thee bevat geen cafeïne. Rooibos thee wordt namelijk gemaakt van de bladeren van de Aspallathus Linearis, een plant die geen cafeïne bevat. Van oorsprong komt deze plant vanuit Zuid-Afrika, vandaar dat deze theesoort ook wel African Rooibos wordt genoemd.

 • Waar komt Gio Leaves thee vandaan?

  Gio Leaves is afkomstig uit het Nilgiris gebied ten Zuiden van India. Daar worden de theebladeren zorgvuldig verbouwd op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages en met de hand geplukt.

 • Wat is het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee?

  Het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee ligt in de soort theebladeren en het verwerkingsproces van deze theebladeren. Wil je hier meer over weten? We schreven er een uitgebreide blog over!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.