Gio Leaves Theekrat

Praktische en stijlvolle theedoos voor op de werkvloer

De welbekende theedoos of theekist, maar dan net even anders. Onze Gio Leaves theekrat is naast dat deze heel praktisch in gebruik is, ook een echte blikvanger. Je zet alle Gio Leaves theesmaken in een handomdraai op tafel zodat iedere theeliefhebber eenvoudig zelf zijn of haar favoriet kan kiezen. Met deze stoere en industriële look past de Gio Leaves theekrat perfect bij ieder bedrijf!

Geef alle theesmaken een eigen plek

De Gio Leaves theekrat heeft plek voor acht theedoosjes, met ieder 24 theezakjes. Precies genoeg om alle theesmaken uit de Gio Leaves Classic Teablends lijn een eigen plek te geven. De theekrat is ontworpen voor ultiem gebruikersgemak. Je plaatst de theeverpakking namelijk in zijn geheel in het theekrat en wisselt deze eenvoudig om voor een nieuwe als de oude leeg is. Naast het Gio Leaves theekrat hebben we ook nog een stijlvolle theedisplay

Wil je eerst meer weten over Gio Leaves of onze thee proeven? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefpakket aan. 

Vul de theekrat:

Assortiments box met alle Gio Leaves theesmaken
6 verschillende theesmaken Rainforest Alliance gecertificeerd Voor ieder wat wils
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Zwarte-Thee-Black-Tea
Altijd passende zwarte thee Volle en kruidige smaak Lage dosering van cafeïne
Gio-Coffee-Gio-Leaves-Groene-Thee-Green-Tea-Lemon
Frisse en lichte groene thee Heerlijke zongerijpte citroenen Alleen natuurlijke ingrediënten

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ook thee waar geen cafeïne in zit?

  Ja, onze Gio Leaves Rooibos thee bevat geen cafeïne. Rooibos thee wordt namelijk gemaakt van de bladeren van de Aspallathus Linearis, een plant die geen cafeïne bevat. Van oorsprong komt deze plant vanuit Zuid-Afrika, vandaar dat deze theesoort ook wel African Rooibos wordt genoemd.

 • Waar komt Gio Leaves thee vandaan?

  Gio Leaves is afkomstig uit het Nilgiris gebied ten Zuiden van India. Daar worden de theebladeren zorgvuldig verbouwd op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages en met de hand geplukt.

 • Wat is het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee?

  Het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee ligt in de soort theebladeren en het verwerkingsproces van deze theebladeren. Wil je hier meer over weten? We schreven er een uitgebreide blog over!

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.