Introductie

Er gaat niets boven een goede kop koffie. Zeker op het werk. Een heerlijke smaak en een rijk aroma: wat wil je nog meer? Die overheerlijke kop koffie brengt ook veel voordelen met zich mee. We nemen je mee in vijf redenen voor goede koffie op het kantoor.   

Ontdek de redenen>

Gio Coffee - Energie op het werk - Zakelijk koffiedrinken

1. Tevreden personeel

Een koffiezetapparaat dat ‘slechte’ koffie zet: het is een doorn in het oog voor veel werknemers. Tijdens de koffiepauze wil je genieten. Verse koffiebonen zorgen voor een ultieme smaakbeleving en maken die kleine break een echte traktatie. En klachten over de koffiemachine? Die zijn verleden tijd. 

2. Het perfecte visitekaartje

Als bedrijf wil je je altijd van je beste kant laten zien. Zeker wanneer er belangrijke gasten over de vloer komen. Bied al jouw klanten en gasten een overheerlijke kop koffie aan. Zo voelen ze zich meteen thuis en zien ze dat je oog hebt voor detail. Dat noemen we een goede start van die belangrijke vergadering! 

Geniet met Gio Coffee van koffie op het werk

3. Verhoog de productiviteit

Onderschat de kracht van een cafeïneboost niet! Tijdens een lange werkdag heb je soms een extra boost nodig. Is de koffiecorner op kantoor gevuld met alles voor de beste koffie? Dan schenk je met plezier wat extra energie in. 

4. Méér sociaal contact

Een gezellig gesprek rondom het koffieapparaat: het maakt de werkdag nog leuker. Als er iets is wat uitnodigt voor die gesprekken, dan is het wel een koffieautomaat met heerlijke koffie. En als je zelf niet kunt wachten om een kop koffie te halen, dan schenk je vast en zeker ook graag wat lekkers voor je collega's in. Daar wordt iedereen blij van!

Gio Coffee Collega's in overleg in een vergaderzaal

5. Net dat beetje extra

Goede koffie heeft niet alleen een goede smaak, het heeft ook nog veel andere voordelen. Zo is de koffie van Gio Coffee Rainforest Alliance gecertificeerd én doneren wij voor iedere kop koffie die jij drinkt €0,01 aan een goed doel van Nederlandse bodem. De beste koffie op kantoor is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor een betere wereld!  

Ontdek de smaak van Gio Coffee

Iedere werkdag weer van een heerlijke kop koffie genieten? Het kan dankzij de koffieoplossingen van Gio Coffee. Wij regelen alles voor een goedgevulde koffiecorner, van de lekkerste koffiebonen tot suikersticks en melk. Onze koffiespecialist zorgt ervoor dat jij nooit zonder zit. Met Gio Coffee is ieder koffiemoment op kantoor een traktatie. 

Vind jouw koffiemachine in 1 min>
Bekijk alle koffiemachines