Koffiemachines, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welke sluit perfect aan op jou en jouw collega’s? We snappen heel goed als je door alle bomen het bos even niet meer ziet. Daarom zetten we in deze blog onze drie meest verkochte koffiemachines voor je op een rij. Uiteraard met de redenen zodat ook jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Gio Coffee Baristi 100 koffiebonenmachine voor op kantoor

Baristi 100: de revolutionaire koffiebonenmachine met verse melk

We trappen af met onze eigen krachtpaster: de Baristi 100. Een unieke koffiemachine die alleen verkrijgbaar is bij Gio Coffee. De Baristi 100 wordt geroemd om zijn veelzijdigheid. Daarmee doelen we vooral op de koffievariaties met verse melk. Ja, je leest het goed. Deze kleine koffiemachine (ideaal tot ongeveer 75 koppen koffie per dag) maakt gebruik van verse melk voor de lekkerste cappuccino en latte macchiato. Heb je geen wateraansluiting in de buurt van jullie ideale koffiecorner? Geen probleem! Met een watertank van wel 6 liter wordt de Baristi 100 ook geleverd zonder vaste wateraansluiting.

Ben je op zoek naar een koffiemachine met uitmuntende koffiekwaliteit, voor op een kantoor met ongeveer 15 koffiedrinkers? Dan is de Baristi 100 perfect! Deze koffiemachine is eenvoudig in gebruik. Met een snel reinigingsproces kost het onderhoud, ondanks de verse melk, slechts twee minuten per dag. Extra handig is dat je kunt kiezen voor een vaste wateraansluiting of waterreservoir. Zo kun je de Baristi 100 overal plaatsen.

Bekijk de Baristi 100>

Download brochure

Gio Coffee - Lucca - Koffiebonenmachine -Zakelijk gebruik - Detail 2

Lucca: Stijlvolle en snelle koffiebonenmachine met een hoge capaciteit

Ontdek een koffiemachine die binnen een recordtijd een heerlijke kop verse bonenkoffie voor je zet. Voorzien van ongekende luxe past de Lucca koffiebonenmachine perfect in een koffiecorner van grotere bedrijven. Zo kun je gemakkelijk twee kopjes koffie tegelijk zetten en draait de Lucca ook voor een kan koffie zijn hand niet om. Houden daarnaast veel collega’s tegelijkertijd pauze? Met een zetsnelheid van slechts 25 seconden geniet iedereen binnen no-time van een heerlijk, verse kop koffie.

Ben je dus op zoek naar een koffiemachine die met een hoge capaciteit (tot wel 100 koppen per dag) verse bonenkoffie kan zetten? Dan is de Lucca de ideale uitkomst. Met de sterkteregeling zet iedere collega gemakkelijk zijn of haar perfecte koffievariatie? Zijn er veel liefhebbers van een cappuccino of latte macchiato? Bereid de Lucca koffiemachine dan uit met de Lattiz melkoplossing! Ongekende kwaliteit melkschuim zorgt voor een ultieme koffiebeleving.

Bekijk de Lucca koffiemachine>

Download brochure

Koffiemachine-Verona-Pro

Verona Pro: Compacte en stijlvolle koffiebonenmachine voor kleine bedrijven

Zijn de bovenste twee koffiemachines iets teveel van het goede voor jouw bedrijf? Dan is de Verona Pro wellicht jouw ideale koffiemachine. Perfect voor de kleinere bedrijven, zet deze koffiemachine precies waar je behoefte aan hebt: gewoon een goede kop koffie. Uiteraard van verse koffiebonen. In combinatie met premium melktopping kun je ook genieten van een lekkere cappuccino of latte macchiato, mocht jij of een van de klanten daar eens zin in hebben.

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor ongeveer 30 koppen koffie per dag? Dan is de Verona Pro precies wat je nodig hebt. Deze compacte koffiemachine is perfect voor op bijvoorbeeld het aanrecht. Heb je niet of lastig toegang tot een waterleiding? Geen probleem! De Verona Pro is ook verkrijgbaar met een waterreservoir die maar liefst goed is voor 3 liter. Kortom: onbezorgd genieten van heerlijke koffie!

Bekijk de Verona Pro>

Download brochure

Wil je meer weten over één van bovenstaande koffiemachines of ben je benieuwd welke fresh brew en instant koffiemachines we bijvoorbeeld in ons assortiment hebben opgenomen? We helpen je graag! Via onze handige keuzehulp ontdek je met een paar simpele vragen precies welke koffiemachine het beste bij jouw bedrijf past. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Doe de keuzehulp>

Bekijk alle koffiemachines