Zwiterse kwaliteit van JURA en de beste koffie van Gio Coffee

Officiële dealer van JURA
koffiemachines

Voor ieder bedrijf de ideale JURA koffiemachine

Gio Coffee is officieel leverancier van Jura koffiemachines in Nederland voor de zakelijke markt. Jura is een traditioneel Zwitsers merk. Deze koffiemachines staan bekend om de hoge kwaliteit, prachtige afwerking en superieure koffiebeleving.

Tijdelijke Zomerdeal: Profiteer deze zomer van 30 dagen op proef en ontvang ook nog eens een gratis IJskoffiepakket t.w.v. €75,-. Boost jouw kantoor met een nieuwe JURA koffiemachine!

Bepaal hier jouw ideale JURA koffiemachine

Compact formaat en geïntegreerd reinigingsprogramma

De Jura machines zijn door het compacte formaat en een ruime keuze aan koffievariaties ideaal voor het klein MKB. Om die reden hebben wij dan ook besloten om de beste modellen op te nemen in ons assortiment. De Jura volautomaten zijn voorzien van een geïntegreerd reinigingsprogramma. Met één druk op de knop wordt het melksysteem gereinigd en gespoeld. Tijdens een jaarlijkse servicebeurt brengt Gio Coffee jouw Jura koffiemachine op het werk weer in topconditie. Voor dit onderhoud is een service overeenkomst noodzakelijk.

Professionele Jura koffiemachines voor de zakelijke markt

Je kunt de Jura koffiemachine zakelijk afsluiten. Omdat Gio Coffee is gespecialiseerd in professionele koffiemachines voor de zakelijke markt, is het eenvoudig om de machines van dit kwaliteitsmerk zakelijk te bestellen. Op basis van de wensen verzorgen wij een overeenkomst.

Gratis en vrijblijvende koffieproeverij

Een heerlijke kop koffie behoort tegenwoordig voor steeds méér medewerkers tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Het is daarom enorm belangrijk om je medewerkers te betrekken bij het maken van een keuze voor een koffiemelange. Gio Coffee biedt daarom de mogelijkheid om samen met je collega’s verschillende koffiemelanges te proeven. Vraag een gratis en vrijblijvende koffieproeverij aan!
Gratis koffieproeverij aanvragen

JURA koffiemachine eerst uitproberen?

Wil je eerst onze JURA koffiemachines uitproberen? Neem dan een koffiemachine op proef, helemaal gratis en vrijblijvend. Koffiemachine op proef aanvragen