Inspiratie

Onze koffiemelanges zijn samengesteld door onze professionele huisbarista. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een zuurtje.

Blogs

We vertellen je graag alles over koffie, thee en koffiemachines. Lees hier alle blogs!

Koffie
Koffiemachine
Thee
Een team vol enthousiaste koffieliefhebbers

Onze aanpak tegen Corona

Vanuit Gio Coffee doen we er alles aan om onze koffie en thee met impact bij jullie te blijven brengen. Met dezelfde energie installeren en onderhouden we ook nog steeds onze machines voor jullie. De richtlijnen vanuit het RIVM worden nauwlettend gevolgd en kunnen er per dag veranderingen in onze werkwijze plaatsvinden. Zo vechten we allemaal tegen de verdere verspreiding van het virus.

Gio Coffee heeft een koffieoplossing met verse melk voor zakelijk gebruik

Hoe maak je een latte macchiato met perfecte laagjes?

Iedereen kent hem wel, de latte macchiato. Een heerlijke koffievariatie met verse melk die, bestaande uit 3 verschillende laagjes, in een glas wordt geserveerd. Maar hoe wat is nu eigenlijk het geheim van een latte macchiato en hoe maak je dus die perfecte laagjes? We vertellen het je!

Gio Coffee laat je genieten van verse bonenkoffie to go

3 koffieweetjes die jij nog niet kent...

Koffie is één van de populairste energiemomenten. Zeker op de werkvloer!
Nederlanders drinken gemiddeld meer dan drie koppen koffie per dag, waarvan het meeste op kantoor. Maar wat weet je nu eigenlijk over die populaire kop koffie? Deze drie koffieweetjes weet je vast en zeker nog niet.

Man geniet van kop Gio Coffee

Hoe kies ik de beste koffiemachine voor op kantoor

Wist je dat wij Nederlanders de meeste kopjes koffiedrinken op de werkvloer? Het meerendeel van die kopjes wordt zelfs op de werkvloer gedronken. Tijd om een goede koffiemachine aan te schaffen. Om dit voor jou een stuk makkelijker te maken, hebben we een 5-stappenplan opgesteld. Zo maak jij makkelijk en snel de juiste keuze!

Gio Coffee Baristi 100 koffiebonenmachine voor op kantoor

De drie meest gekozen koffiemachines

Koffiemachines, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welke sluit perfect aan op jou en jouw collega’s? We snappen heel goed als je door alle bomen het bos even niet meer ziet. Daarom zetten we in deze blog onze drie meest gekozen koffiemachines voor je op een rij.

Verschillende soorten theesmaken met Gio Leaves

Dit wist je nog niet over thee

Wat voor koffie een barista is, is voor een thee een theesommelier: de persoon die alles weet. Want wist jij bijvoorbeeld dat alle thee wordt gemaakt van dezelfde plant? Alleen kruidenthee, zoals Rooibos, is niet afkomstig van de Camellia Sinensis. In deze blog vertellen we je vijf dingen die jij nog niet wist over thee!

Gio Leaves thee plantage

Wat is het verschil tussen zwarte, groene en rooibos thee?

Thee, het is er in alle soorten en smaken: zwarte, groene en rooibos thee. Bijna allemaal worden ze gemaakt van dezelfde soort theebladeren. Maar hoe komen al deze theesoorten dan aan een verschillend smaakprofiel? We vertellen je het in deze blog!

Ontdek Gio Leaves thee voor op kantoor

De drie meest gedronken theesmaken

Thee, het is er in alle soorten en smaken. Groen, zwart, rooibos of thee met een extra smaakbeleving. Maar welke theesmaken zijn nu echt favoriet en moet jij zeker in je koffie- en theecorner hebben staan? We nemen je, aan de hand van onze eigen ervaringen met Gio Leaves, mee in de drie meest gekozen theesmaken.

Brochures

Alles wat je wilt weten over jouw toekomstige koffiemachine, gebundeld in een handige en overzichtelijke brochure. Download hier gratis al onze koffiemachine brochures.

Koffiemachine
Koffie
Thee
Brochure Gio Coffee Vergelijkingsbrochure

Vergelijkingsbrochure

Download gratis de brochure

 • Koffiemachines in één overzicht
 • Inclusief alle prijzen
 • Vergelijk per zetmethode
Brochure Baristi 100 Gio Coffee koffiebonenmachine

Baristi 100

Download gratis de brochure

 • Volautomatische melkopschuimer
 • Eenvoudig bedienen met touchscreen
 • Exclusieve Gio Coffee koffiemachine
Brochure-Franke-A800

Franke A800

Download gratis de brochure

 • Topprestaties bij hoge aantallen
 • Perfect melkschuim door FoamMaster
 • Nieuw gebruiksvriendelijk display
Brochure: Gio Coffee Koffiemelanges

Vergelijkingsbrochure alle koffie

Download gratis de brochure

 • In één overzicht alle koffiemelanges
 • Vergelijk per zetmethode
 • Bekijk de geldende acties
Brochure: Gio Leaves - Thee Voor Op Het Werk

Vergelijkingsbrochure alle theemelanges

Download gratis de brochure

 • Alles over Gio Leaves
 • Vergelijk alle theemelanges
 • Bekijk de proef-acties

Onderhoudskaarten

Loop je vast tijdens het onderhoud of wil je gewoon even weten waar die ene knop ookalweer zat? Met de onderhoudskaarten heb je een duidelijke en eenvoudige handleiding binnen handbereik.

Koffiebonen
Instant
Koffiebonenmachine-Baristi-100

Onderhoudskaart Baristi 100 VA

Download de onderhoudskaart van de Baristi 100 koffiebonenmachine (VA).

Koffiebonenmachine-Baristi-100

Onderhoudskaart Baristi 100 WR

Download de onderhoudskaart van de Baristi 100 koffiebonenmachine (WR).

Koffiemachine-Lucca-Lattiz-Gio Coffee-Zakelijk

Onderhoudskaart Lucca

Download de onderhoudskaart van de Lucca koffiebonenmachine.

Koffiemachine-Palermo-Pro

Onderhoudskaart Palermo Pro

Download de onderhoudskaart van de Palermo Pro.

Koffiemachine-Verona-Pro

Storingskaart Verona Pro

Download hier de storingskaart van de Verona Pro.

Koffiemachine-Palermo-Pro

Storingskaart Palermo Pro

Download hier de storingskaart van de Palermo Pro.

Koffiemachine-Verona-Pro

Onderhoudskaart Verona Pro

Download de onderhoudskaart van de Verona Pro.

Koffiemachine-Trento-Small-Instant koffiemachine-Gio Coffee

Onderhoudskaart Trento Instant

Download hier de onderhoudskaart voor de Trento Instant koffiemachines.

Klantenverhalen

Van industrie en bouw tot retail en detailhandel. De klanten van Gio Coffee bevinden zich in alle mogelijke branches. Lees meer over de mogelijke koffieoplossingen in jouw branche.

Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Retail en detailhandel
Industrie en bouw
Sport en recreatie
Gio Coffee klant Hoens Creative

Hoens Creative

Door de goede, persoonlijke service en authentieke smaak van de koffie, viel de keuze bij Hoens Creatieve op Gio Coffee. Een persoonlijke service die perfect past bij hun eigen bedrijfsfilosofie.

Gio Coffee klant Expatax

Expatax

Een goede kop koffie voor je personeel en natuurlijk ook voor je klanten. Bij Expatax vinden ze het belangrijk dat iedereen ten alle tijden kan genieten van zijn of haar favoriete koffievariatie.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Crown Business Center

Crown Business Center koos voor Gio Coffee om de persoonlijke service, goede koffie en voordelen van de koffiemachine. Inmiddels staan er 18 koffiemachines verspreidt over verschillende locaties.

Uitgeverij Deviant klantcase Gio Coffee

Uitgeverij Deviant

Je kunt pas het maximale uit je medewerkers halen als je ze het maximale biedt. Daar geloven ze in bij Uitgeverij Deviant. Om die reden viel de keuze dan ook op verse bonenkoffie van Gio Coffee.

Gio Coffee klant Eurocollege Rotterdam

EuroCollege

Als opleidingsinstituut weet EuroCollege als geen anders hoe belangrijk het is om te investeren in kwaliteit en service. De koffieservice van Gio Coffee sluit perfect aan bij hun behoeftes.

Opel Centrale klantcase Gio Coffee

Opel Centrale

Iedere koffiedrinker waardeert een echt goede kop koffie. De medewerkers en klanten van Opel Centrale beamen dat. Een tevreden klant herkennen ze dan ook snel, die neemt een tweede kop koffie.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Vepo Cheese

Naast de smaak en kwaliteit van de koffie, is voor Vepo Cheese ook de herkomst een belangrijk aspect. Daarom kozen ze voor de Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen van Gio Coffee.

Gio Coffee Hak klant in retail

HAK

Koffie is een belangrijke energiebron voor HAK. Met de Gio Coffee koffiegarantie zorgen ze ervoor dat iedere medewerker altijd kan genieten van zijn of haar favoriete koffievariatie. En dat motiveert.

Klantcase Gio Coffee A. de jong groep

A. de Jong Groep

Aan goede koffie geen gebrek bij A. de Jong groep in Schiedam. Met maar liefst zes Lucca koffiebonenmachines wordt op elke afdeling iedere dag genoten van overheerlijke koffievariaties.

Gio Coffee klantcase Dorpshuis 't Web

Dorpshuis ‘t Web

Bij Dorpshuis 't Web vinden ze de kwaliteit en uitstraling van de koffiemachine erg belangrijk. In combinatie met de persoonlijke service en koffielevering viel de keuze op Gio Coffee.

Veelgestelde vragen

Koffie 5 vragen
Koffiemachines 5 vragen
Thee 5 vragen
Service 5 vragen
Prijs 5 vragen
 • Wat is instant koffie?

  Instant koffie is gevriesdroogde koffie die tijdens het zetproces in contact wordt gebracht met heet water. Deze vorm van koffie ontstaat doordat een grote hoeveelheid sterkte koffie direct na bereiding wordt gedroogd. Dit resulteert in koffiekorrels, die bij contact met heet water weer koffie worden.

 • Wat is fresh brew koffie?

  Fresh brew koffie is versgemalen koffie en is te vergelijken met traditionele filterkoffie. Gemalen koffiebonen worden in de fresh brew koffiemachine in contact gebracht met water en vervolgens onder hoge druk door een (papierloze) filter gedrukt. Zo ontstaat een heerlijke kop fresh brew koffie!

 • Wat is vriesdroog koffie?

  Vriesdroog koffie, ook wel bekend als instant koffie, is gevriesdroogde koffie in de vorm van kleine koffiekorrels. Tijdens het productieproces wordt een grote hoeveelheid sterke koffie gezet, welke vervolgens wordt gevriesdroogd. In contact met heet water ontstaat in combinatie met deze koffiekorrels een snelle kop koffie.

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel gratis een proefplaatsing van één week aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe vaak moet ik een koffiemachine reinigen?

  Het dagelijks onderhoud aan een koffiemachine is afhankelijk van de zetmethode en de melksoort. Bij een koffiebonenmachine moet je bijvoorbeeld het residubak legen. Ook de melksoort is bepalend voor het onderhoud. Zo heeft verse melk meer dagelijks onderhoud nodig dan melktopping.

 • Hebben jullie ook thee waar geen cafeïne in zit?

  Ja, onze Gio Leaves Rooibos thee bevat geen cafeïne. Rooibos thee wordt namelijk gemaakt van de bladeren van de Aspallathus Linearis, een plant die geen cafeïne bevat. Van oorsprong komt deze plant vanuit Zuid-Afrika, vandaar dat deze theesoort ook wel African Rooibos wordt genoemd.

 • Waar komt Gio Leaves thee vandaan?

  Gio Leaves is afkomstig uit het Nilgiris gebied ten Zuiden van India. Daar worden de theebladeren zorgvuldig verbouwd op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages en met de hand geplukt.

 • Wat is het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee?

  Het verschil tussen groene, zwarte en rooibos thee ligt in de soort theebladeren en het verwerkingsproces van deze theebladeren. Wil je hier meer over weten? We schreven er een uitgebreide blog over!

 • Is de thee van Gio Leaves gecertificeerd?

  Alle theemelanges van Gio Leaves zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Deze organisatie staat garant voor betere arbeidsomstandigheden en duurzaamheid in het productiegebied. Dit houdt in dat de Gio Leaves thee is geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur.

 • Hoe belangrijk is goede thee op kantoor?

  Er wordt in Nederland heel veel thee gedronken op kantoor. Het is dan ook minstens zo belangrijk dat je naast de beste koffie op het werk, ook de beste thee schenkt. Met onze eigen Gio Leaves theelijn hebben we in ieder geval altijd een passende smaak voor jou en je collega’s!

 • Kan ik ook suiker, melk en andere producten bestellen?

  Wij kunnen alles leveren om jouw koffiehoek compleet te maken: van suikersticks tot melkcupjes en van roerstaafjes tot een koekje bij de koffie. De bijproducten worden, net als onze koffiemelanges, uitgeleverd via onze ingrediëntenvertegenwoordigers.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat verstaan jullie onder service en onderhoud?

  Onder service en onderhoud verstaan we alles wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jij iedere dag kunt genieten van de lekkerste koffie. Service en onderhoud zit bij Gio Coffee dan ook altijd standaard inbegrepen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Hoe zit het met de bezorging en installatie van een koffiemachine?

  Zodra je jouw ideale koffiemachine hebt gevonden, wordt deze zo snel mogelijk bezorgd en geplaatst. Bij plaatsing wordt de koffiemachine op basis van jouw wensen en behoeften afgesteld. Daarnaast krijg je gelijk uitleg over hoe de koffiemachine werkt en hoe je hem het best kunt onderhouden.

 • Hoe is de prijs opgebouwd?

  Onze all-in huurprijzen zijn op basis van een overeenkomst van 60 maanden, exclusief koffie en bijproducten. In de huurprijs zit inbegrepen: gratis bezorging en installatie, afstelling van de koffiemachine, gratis levering van koffie en bijproducten en gratis service en onderhoud.

 • Hoeveel is de borg en waarom berekenen jullie dit?

  De borg op een koffiemachine bedraagt €350,- (met uitzondering van de Franke A400/A600/A800). We brengen deze borg in rekening, omdat de koffiemachine bij huur eigendom blijft van Gio Coffee.

 • Hoe werkt de betaling?

  Iedere 6 maanden ontvang je een factuur voor de huur van de gekozen koffiemachine(s). De factuur voor ingrediënten wordt na ieder bezoek van de ingredientenvertegenwoordiger toegestuurd. Op iedere factuur zit vervolgens een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Kan ik de koffiemachine ook kopen?

  Ja, dat is mogelijk! De koopprijs van iedere koffiemachine is terug te vinden op onze productpagina’s. Ook als je ervoor kiest om een koffiemachine te kopen, profiteer je van onze premium service en onderhoud.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.