Klantverhalen in de industrie en bouw

De bedrijven uit de industrie- en bouwbranche laten met veel tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen, samen met Gio Coffee, geregeld hebben. Van de kleinste bouwaannemers tot grote staalfabrieken.

Hoogendoorn Meubelbouw en Timmerbedrijf

Hoogendoorn MBI

De koffievraag van Hoogendoorn MBI was duidelijk: hoge kwaliteit bonenkoffie voor 130 medewerkers. Maar welke koffiemachine kies je als je ook snelheid wilt behouden voor de drukke pauzes? Bekijk de keuze van Hoogendoorn.

Witkamp BV - fruit en groente importeur en exporteur

Witkamp

Verschillende takken van sport binnen één bedrijf, vraagt om verschillende koffieoplossingen. Witkamp vertelt je welke koffiemachines ze kozen en hoe de samenwerking met Gio Coffee bevalt.

Echt goede koffie voor je bedrijf

Bedrijven in de industrie en bouw zijn vaak bedrijven met grote en hele diverse werkplekken. Dat maakt het voor bedrijven uit deze branche vaak een uitdaging een passende koffieoplossing te vinden. Toch is goede koffie juist hier essentieel. Zo is een goede kop koffie, tussen het werk door, niet weg te denken voor een werknemer in de bouw. Gio Coffee helpt je daarom graag met het vinden van de juiste koffieoplossing die past bij jouw bedrijf in de industrie of bouwsector!

Koffievoorzieningen in de bouw en industrie

Door onze specifieke branchegerichtheid weten we bij Gio Coffee wat belangrijk is voor jouw industrie- of bouwbedrijf. Veel bedrijven in deze branche kiezen voor fresh brew of instant koffiemachines. Dit zijn koffiemachines die grote hoeveelheden koffie kunnen zetten in korte tijd. Ideaal voor een grote fabriekskantine, waarbij iedereen tegelijkertijd hun pauze ingaat. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mogelijkheden met koffiebonenmachines. Hiermee zorg je voor de lekkerste koffie gemaakt van verse koffiebonen. Perfect als je veel klanten of andere contacten over de vloer krijgt.

Koffiemelanges die inspireren

Ieder bedrijf in de industrie en bouw is anders. Daarom laten we je Gio Coffee graag zelf ervaren. Of dat nu met een vrijblijvende koffieproeverij is of met een koffiemachine op proef. We helpen je bij het kiezen van een koffiemachine die echt past bij je bedrijf. Of je nu een koffiemachine zoekt voor in een fabriekshal, bouwplaats, of gewoon voor op kantoor. Gio Coffee biedt een keuze uit diverse stijlvolle en praktische koffiemachines die passen bij elke bedrijfsvorm in de bouw en industrie.

Ruime keuze in koffie voor op elke werkplek

Klanten en personeel genieten pas optimaal van hun koffiemoment als ze kunnen kiezen wat ze echt lekker vinden. Van sterke espresso tot een romige cappuccino of latte macchiato. Alle koffiebonen– , fresh brew- en instant-koffiemachines bieden verschillende koffieopties. Dus wil je bijvoorbeeld twee verschillende koffiebonenmelanges, een cappuccino van verse melk, of een koffiesterkte regelaar? Dan helpen we je graag je koffiewensen te vervullen!

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>
Ontdek alle koffiemachines