Witkamp

De kennismaking met Gio Coffee ging bij Witkamp anders dan anders. ‘Eigenlijk waren we nog niet echt op zoek, maar onze koffievertegenwoordiger maakte de overstap naar Gio Coffee en gaf ons een zak koffie om het eens te proberen’. Een perfect moment bleek achteraf, want Witkamp was al enige tijd niet meer tevreden over de huidige koffieleverancier.

Lees meer>

Koffiecorner Trento Medium Witkamp

Twee verschillende koffieoplossingen

Met een groot kantoor, bestaande uit meerdere afdelingen en verdiepingen, was de koffiebehoefte van Witkamp niet eenzijdig: een koffiemachine met snelheid voor in de kantine van de loods en een koffiemachine met kwaliteit voor in de koffiecorner van het kantoor.

Voor de kantine viel de keuze op een Trento Medium. Een koffiemachine met een capaciteit tot wel 75 koffiedrinkers en een snelheid van 8 seconden per kop koffie.

In de koffiecorner op het kantoor staat een Lucca koffiebonenmachine. De kwaliteit van verse koffiebonen en een grote diversiteit in koffievariaties. Zo is er voor iedereen een favoriet.

Witkamp BV klant van Gio Coffee

Smaak op nummer 1

De keuze viel uiteindelijk op Gio Coffee om de smaak van de koffie. ‘Goede smaak van de koffie, dat is voor ons nummer 1. Op kantoor is het net een familie, er wordt altijd wel gepraat over de koffie. Of hij is te bitter, of hij is te slap. Maar op dit moment hebben we de koffie zo af kunnen stellen dat iedereen tevreden is.’, aldus Morris Peters.

N.J. Witkamp B.V.

Witkamp is een familiebedrijf in groente en fruit. Als importeur en exporteur werken ze voor een diverse klantenkring. Van cateraars tot een hotel in Kenia. En van kleine supermarkten tot de Lidl. Witkamp specialiseert zich in komkommers en tomaten, maar eigenlijk is nagenoeg alles er wel te vinden. ‘Zo proberen we voor de klant een heel gevarieerd pakket samen te stellen’, aldus Morris Peters, Sales Manager.

Van deze producten geniet Witkamp

Assortiments box met alle Gio Leaves theesmaken
6 verschillende theesmaken Rainforest Alliance gecertificeerd Voor ieder wat wils
Gio Coffee - Eccellente Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Rond en zacht
Nootachtig en vol Heerlijk in een pure koffievorm Tonen van jasmijn en rode vruchten

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>