Klantverhalen binnen de retail en detailhandel

Vepo Cheese, Hak en nog vele andere bedrijven, genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en service van Gio Coffee. Deze bedrijven, die veelal aan consumenten leveren, laten met tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste bedrijven tot ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren.

Opel Centrale klantcase Gio Coffee

Opel Centrale

Iedere koffiedrinker waardeert een echt goede kop koffie. De medewerkers en klanten van Opel Centrale beamen dat. Een tevreden klant herkennen ze dan ook snel, die neemt een tweede kop koffie.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Vepo Cheese

Naast de smaak en kwaliteit van de koffie, is voor Vepo Cheese ook de herkomst een belangrijk aspect. Daarom kozen ze voor de Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen van Gio Coffee.

Gio Coffee Hak klant in retail

HAK

Koffie is een belangrijke energiebron voor HAK. Met de Gio Coffee koffiegarantie zorgen ze ervoor dat iedere medewerker altijd kan genieten van zijn of haar favoriete koffievariatie. En dat motiveert.

Edelman klant van Gio Coffee

Edelman

Edelman gelooft in het positieve effect van een goede kop koffie. Zo krijgen klanten met een goede kop koffie bij binnenkomst, al direct een goed beeld van de service en de kwaliteit die Edelman te bieden heeft.

Dé koffieleverancier voor retail en detailhandel

Bij Gio Coffee weten we hoe belangrijk goede koffie in de retail en detailhandel is voor je business. Daarom helpen wij graag bedrijven met onze expertise. We voorzien in de meest geschikte koffievoorziening en blijven verantwoordelijk voor de koffielevering en het onderhoud aan de koffiemachine. Hiermee helpen we ook jouw bedrijf in de retail en detailhandel naar een hoger niveau. Of het nu gaat om servicegerichtheid en koffiegemak of gewoon om hele goede kop koffie!

Goede koffie voor klanten

Gio Coffee biedt allerlei verschillende koffieoplossingen. Speciaal ontwikkeld voor de diverse bedrijfsvormen in de retail en detailhandel. Elk bedrijf heeft een koffiemachine met een ander doel. Daardoor heeft elk bedrijf andere wensen. Bij Gio Coffee helpen we je bij het kiezen van een koffiemachine die perfect past bij je bedrijf.

Een koffiemachine op maat

Zoek je een koffiemachine voor je ontvangstruimte, showroom of wachtkamer? Voor elke bedrijfsruimte is er een passende koffieoplossing. Variërend in de diverse compacte afmetingen van de koffiemachines, de koffiecapaciteit en koffievariaties. Zo vinden we ook voor uitdagende bedrijfsruimtes een perfecte koffieoplossing. Heeft de ruimte bijvoorbeeld geen wateraansluiting? Geen probleem, daarvoor hebben we diverse koffiemachines met waterreservoir.

De juiste koffie voor een goede eerste indruk

Bij het kiezen van de perfecte koffieoplossing raden we je aan om goed te kijken naar de wensen van je klant. Welke koffievariaties zijn favoriet? En welke smaak representeert jouw bedrijf het best? Om daar achter te komen, laten we je graag onze verschillende koffiemelanges proeven. Tijdens een gratis koffieproeverij bepaal jij zo, samen met je collega's, welke koffie jullie graag willen schenken.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan >
Ontdek alle koffiemachines