Naast de smaak en kwaliteit van de koffie, is voor Vepo Cheese ook de herkomst een belangrijk aspect. “We gaan voor de kwaliteit van de koffiemachines en voor de lekkerste koffiebonen. Daarbij vinden wij, als foodproducent, duurzaamheid erg belangrijk. Daarom hebben we Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen van Gio Coffee gekozen.”

Lees meer>

Koffiecorner van Vepo Cheese Gio Coffee

Eerlijk genieten

Eerlijke en duurzame koffie vinden ze belangrijk bij Vepo Cheese. Ook zij zitten in de foodbranche en weten hoe belangrijk het is om te werken met duurzame producten. Met de Gio Eccellente koffiebonen zitten ze dan ook helemaal goed. Deze Rainforest Alliance gecertificeerde koffiebonen kwamen als beste uit de test bij de koffieproeverij. Naast de heerlijke smaak, die perfect past bij iedere koffievariatie, zorg je er met deze koffiebonen ook voor dat de koppen koffie niet ten koste gaan aan mens, milieu en natuur.

Klantcase Vepo Cheese Gio Coffee

Vepo Cheese: een Oerhollands familiebedrijf

Vepo Cheese is een Oerhollands familiebedrijf, dat sinds 1920 actief is in de kaasbranche. Ze bieden een uitgebreid assortiment van Hollandse en overige Europese halfharde kaassoorten. Deze worden verwerkt voor retail, foodservice en industrie verwerkers. Zo bieden ze een grote diversiteit aan verpakkings-en productiemogelijkheden. Uiteraard wordt op het hoofdkantoor in Bodegraven een goed kop koffie zeer gewaardeerd, vooral door het personeel.

Van deze producten geniet Vepo Cheese:

Gio Coffee Premium Mlek Cappuccino
100% magere melk Hoge kwaliteit melkschuim Weinig dagelijks onderhoud
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Eccellente Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Rond en zacht
Nootachtig en vol Heerlijk in een pure koffievorm Tonen van jasmijn en rode vruchten

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossing?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>