Klantverhalen binnen sport en recreatie

Dorphuis ‘t Web en nog vele andere bedrijven genieten al jaren van de koffie, koffiemachines en diensten van Gio Coffee. Deze koffieliefhebbers laten met tevredenheid en trots zien hoe ze hun koffievoorzieningen samen met Gio Coffee geregeld hebben. Van de kleinste tot grotere ondernemingen met verschillende vestigingen en grote kantoren.

Klantcase Personal Fitness Soest

Personal Fitness Soest

Deze luxe sportschool straalt energie uit. Niet alleen omdat ze hier de beste trainingen geven, maar ook omdat ze de lekkerste koffie hebben! Ferry van Personal Fitness Soest vertelt je graag over zijn ervaring met Gio Coffee.

Gio Coffee klantcase Dorpshuis 't Web

Dorpshuis ‘t Web

Bij Dorpshuis 't Web vinden ze de kwaliteit en uitstraling van de koffiemachine erg belangrijk. In combinatie met de persoonlijke service en koffielevering viel de keuze op Gio Coffee.

Gio Coffee als branchespecialist voor sport en recreatie

Met veel klanten in de sport- en recreatiebranche weten wij als geen ander wat de koffiewensen zijn voor deze branche. Met deze ervaring voorzien we graag ook jouw bedrijf met de meest geschikte koffievoorziening. Daarbij zorgen we dat je nooit zonder koffie komt te zitten en onderhouden we je koffiemachine. Zo zorgen we er samen voor dat je klanten altijd een goede kop koffie aan kan bieden.

Goede koffie voor klanten

Met onze verschillende koffiesoorten hebben we voor ieder bedrijf een perfecte koffieoplossing. Of je nu opzoek bent naar de lekkerste koffie van verse koffiebonen of naar klassieke fresh brew filterkoffie. Ook voor bijvoorbeeld grote sportscholen hebben we instant koffie. Voor de beste koffieoplossing voor jouw bedrijf adviseren we je graag. Natuurlijk blijft het niet bij koffie. Een goede koffiemachine met de juiste voorkeursinstellingen voor jouw bedrijf is natuurlijk minstens zo belangrijk. Gio Coffee biedt daarom een breed assortiment aan van diverse koffiemachines die aansluiten bij jouw koffiewensen.

De juiste koffiemachine met persoonlijke koffievoorkeuren

Alle koffiemachines verschillen in de koffievariatie mogelijkheden. Liever een cappuccino met verse melk, een extra sterke espresso of warme Choco? Voor alle wensen is een geschikte koffienmachine. Daarnaast hebben onze koffiemachines diverse aansluitingssystemen en compacte formaten. Hierdoor kunnen we de koffiemachines overal in je bedrijf plaatsen. Of je nu een bedrijfsplek hebt zonder wateraansluiting of weinig ruimte op de keukentafel.

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>
Bekijk alle koffiemachines