Dorpshuis ‘t Web

“Wij vinden vooral de kwaliteit en de uitstraling van de koffiemachines belangrijk. Daarnaast natuurlijk ook de smaak van goede vers gebrande koffiebonen. Samen met de persoonlijke service en de koffielevering is dit waarom wij hebben gekozen voor Gio Coffee.” Aldus Dorpshuis 't Web

Lees meer>

Koffiecorner Dorpshuis 't web Gio Coffee

Grote groepen koffieliefhebbers bij dorpshuis ‘t Web

Als dorpshuis van Teteringen komen er verschillende groepen mensen, uit diverse leeftijdscategorieën, dagelijks bij elkaar in ‘t Web. Om het grote aantal koffieliefhebbers iedere dag van een goede kop koffie te voorzien, viel de keuze op twee Lucca koffiebonenmachines. Mede door het strakke design van deze koffiemachines passen ze goed bij de grote bar. Vooral in de avonduren draaien de Lucca’s op volle toeren. Zo houdt een lekkere kop koffie iedereen ‘s avonds scherp tijdens de workshop, lezing of sportles. 

Gio Coffee klantcase Dorpshuis 't Web

Koffie bij buurthuis en activiteitencentrum

‘t Web is dé Hotspot van Teteringen. Mede tot stand gekomen op basis van een geldelijke bijdrage van de inwoners van de toen nog zelfstandige gemeente Teteringen. Heel Teteringen is welkom bij activiteitencentrum ‘t Web, waar je het huiskamergevoel van het dorp kan ervaren. Voor veel Teteringse verenigingen biedt ‘t Web een perfect onderkomen voor sociaal-culturele activiteiten. Zo huisvest ‘t Web nu 40 verenigingen en andere huurders. Daarnaast zijn ze dé locatie voor allerlei dorpsfestiviteiten.  

Van deze producten geniet Dorpshuis 't Web:

Melktopping Gio Coffee
80% magere melk Romige laag melkschuim Minimale reinigingstijd
Gio-Coffee-kartonnen-bekers
FSC® gecertificeerd Duurzame kartonnen bekers Stevig en hittebestendig
Gio Coffee Choco
Selectie van beste cacaobonen Keuze uit choco of mochaccino Chocofunctie is een vereiste
Gio Coffee - Grande Koffiebonenmelange - Koffie Zakelijk
Koffiebonen | Intens en vol
Intense, pittige en donkere koffie Ideaal voor koffievariaties met melk Tonen van walnoot en chocolade

Ben je op zoek naar een vergelijkbare koffieoplossingen?

We helpen je graag!

Vraag meer informatie aan>