Sfeerbeeld-Gio-Coffee-Gusto-Fresh-Brew-koffiemelange-Zakelijke-Koffie.jpg

Ontdek de eigenzinnige Gusto

Deze gedurfde koffiemelange geeft een compleet nieuwe draai aan fresh brew koffie. Met de smaken van cacao, rood fruit en kaneel is de Gusto echt uniek in zijn soort. Een heerlijk volle en rijke smaak die perfect is voor een heerlijke cappuccino, maar ook zeker als espresso kun je met de Gusto echt even genieten.

100% Arabica koffiebonen

Voor deze eigenzinnige koffiemelange gebruiken we 100% Arabica koffiebonen uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Allemaal 100% Arabica koffiebonen die afkomstig zijn van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Dat vinden we belangrijk. Op die manier bewaken we namelijk de kwaliteit van onze koffie en zorgen we ervoor dat deze niet schadelijk is voor mens, milieu en natuur.

Fresh brew koffiemachine

Benieuwd welke koffiemachine passend is voor deze heerlijke koffiemelange?

Bekijk koffiemachine>

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.