Sfeerbeeld-Gio-Coffee-The-Barista-Choice-Koffiebonen-Zakelijk

Ontdek de fruitige Summer Edition 

In de zomer denk je natuurlijk niet direct aan een kopje koffie. Hooguit aan ijskoffie misschien. Met onze Barista Choice Summer Edition laten we je ervaren dat koffie ook perfect kan in de zomer. Met heerlijke fruitige smaken, gecombineerd met vanille en kokos, waan je jezelf op een tropisch eiland. Een perfecte koffiemelange voor een heerlijke cappuccino of ijskoffie natuurlijk.

100% Arabica koffiebonen  

Die heerlijke zomerse smaak krijgt deze koffiemelange met 100% Arabica koffiebonen van over de hele wereld. Zo combineren we de Colombiaanse Imbue met koffiebonen uit Brazilië, Guatemala, Ethiopië en Indonesië. Stuk voor stuk afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Zo zorgen we ervoor dat met jouw kopje koffie de koffieboeren worden gestimuleerd zich verder te ontwikkelen, en milieu en natuur te bewaken.

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.