Sfeerbeeld Gio Coffee Biologico Koffiebonen

Ontdek onze Bio koffie

De koffiebonen van onze Biologico koffie komt van boeren die zich inzetten voor mens en milieu. Zij maken geen gebruik van pesticiden en zorgen op een natuurlijke manier voor het telen van de koffiebonen.

100% Arabica koffiebonen

De samengestelde smaak bestaat uit 100% Arabica koffiebonen en is afkomstig uit Honduras en Indonesië. Natuurlijk heeft deze medium dark roast de vertrouwde Gio Coffee smaak én kwaliteit. De bio koffie heeft een SKAL certificering en is daarmee een officieel biologisch product.

Deze koffiemachines passen er goed bij:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Lagundo
Koffiebonen | 25 tot 75 koffiedrinkers
Ruime keuze in koffievariaties Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €4.925,- €4.433
Actie
Capri koffiemachine front
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Verse koffiebonen Veelzijdige opties Volautomatische reiniging
Koopprijs: €3.900,- €3.510

Veelgestelde vragen:

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Is het mogelijk om een koffiemachine uit te proberen?

  Ja, dat is mogelijk! Bij Gio Coffee kun je geheel vrijblijvend een proefplaatsing (30 dagen bedenktijd) aanvragen. Op deze manier kun je samen met jouw collega’s vrijblijvend kennismaken met Gio Coffee én natuurlijk onze heerlijke koffie proeven. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 • Is een koffieproeverij nog mogelijk?

  Zeker! We doen nog gewoon koffieproeverijen, mits we de maatregelen kunnen waarborgen. Zo moeten we dus voldoende afstand bewaren en moeten we de afspraak verzetten als een van de partijen klachten vertoond. Wil je bij ons in Oudewater komen proeven? Ook dat kan nog, maar dan wel met maximaal 2 koffieproevers.

 • Wat maakt de koffie biologisch?

  De koffie is biologisch dankzij een Skal certificering. Deze organisatie controleert of de ingrediënten van een product ook daadwerkelijk biologisch zijn geproduceert. En die certificering hebben onze koffiebonen!