Gio Coffee - Decafe Koffiebonenmelange

Ontdek onze Decafé koffiemelange

Maak kennis met onze decafé koffiemelange! De koffiebonen in deze melange worden op een nét iets andere manier gemaakt, zodat er 0% cafeïne in zit. Hierbij wordt de Swiss Water Method gebruikt: voordat de bonen geroosterd worden, komen ze eerst terecht in een warm bad. Daarna worden ze gekookt om alle cafeïne uit de bonen te onttrekken. Na deze extra stap worden ze net zoals gewone koffiebonen geroosterd en verpakt.

Single origin, 100% Arabica koffiebonen

De koffiebonen voor de Gio Decafé koffiemelange zijn afkomstig uit Java en bestaan voor 100% uit Arabica koffiebonen. Hiermee is het de eerste Single Origin koffiemelange in ons assortiment! Met deze milde, aangename koffie zet je in een handomdraai de lekkerste koffievariaties voor jou en collega's - geheel cafeïnevrij!

Koffiemachines passend bij deze koffie

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Magenta Touch koffiebonenmachine
Koffiebonen | 25 tot 50 koffiedrinkers
Hoge zetsnelheid door pre-grinding Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €3.650,- €3.285
Actie
Lagundo
Koffiebonen | 25 tot 75 koffiedrinkers
Ruime keuze in koffievariaties Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €4.925,- €4.433

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.