Sfeerbeeld-Gio-Coffee-Estremo-Koffiebonen-Zakelijk

Ontdek de uitgesproken Estremo  

Deze koffiemelange doet, met een bijzonder uitgesproken smaak, zijn naam zeker eer aan. De wijnachtige bloedsinaasappel, rode bes en tonen van jasmijn komen perfect tot hun recht in deze light medium roast koffiebonenmelange. Een smaak die perfect is voor iedere koffievariatie. Zorg voor een oppepper met een sterke espresso of ervaar een ultiem genietmoment met een heerlijke latte machiatto. 

100% Arabica koffiebonen  

Voor onze meest uitgesproken koffiebonenmelange combineren we 100% Arabica koffiebonen uit Uganda, Colombia, Guatemala, Costa Rica en Brazilië. Allemaal afkomstig van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. Zo gaat jouw kop koffie niet ten koste van natuur, milieu en de koffieboeren. En dat proef je terug in de koffie!  

Koffiemachines passend bij deze koffie:

Actie
Baristi100
Koffiebonen | 1 tot 20 koffiedrinkers
Volautomatische melkopschuimer Koffievariaties met verse melk Waterreservoir of op de waterleiding
Koopprijs: €2.350,- €2.115
Actie
Palermo-Pro-Overzichtspagina
Koffiebonen | 10 tot 35 koffiedrinkers
Koffiebonenmachine met choco Koffievariaties met melktopping Op de waterleiding
Koopprijs: €2.895,- €2.606

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt Rainforest Alliance gecertificeerd in?

  Rainforest Alliance is een keurmerk voor goede en eerlijke producten. Ze zorgen ervoor dat een product wordt geproduceerd met respect voor mens, milieu en natuur. Bij Gio Coffee zijn alle koffie- en theemelanges Rainforest Alliance gecertificeerd.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Wat kunnen jullie vertellen over de koffiemachines?

  Alle Gio Coffee koffiemachines zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit bewijzen zij door hun lange levensduur en maximale prestaties. Met de inbegrepen service en perfecte afstelling van de koffiemachine, garanderen wij dat je altijd zorgeloos kunt genieten van jouw favoriete energiemoment!

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Is het ook mogelijk om alleen koffie af te nemen?

  Ja, dat is mogelijk! Indien je alleen onze koffie wilt afnemen, word je ingrediëntenklant. Wil je hier meer over weten? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.