Franke A800 koffiebonenmachine

Geniet van unieke koffievariaties in een strak en stijlvol design. De Franke A800 FM EC haalt de barista in je naar boven. Deze grenzeloze koffiebonenmachine met FoamMaster technologie en EasyClean reinigingssysteem, laat je ultiem genieten. Perfect voor grotere bedrijven en uitbreidbaar met talloze opties.

Gio Coffee - Koffiemachine Franke A600 - Etna koffiemachine
Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 1
Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 2
Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 3
Gio Coffee - Franke A800 - Koffiebonenmachine - Zakelijk gebruik - Verse Melk - Detail 4

Specificaties

Specificaties

Lengte 60 cm
Breedte 34 cm
Hoogte 79,6 cm
Gewicht 58 kg
Verbruik 5.300 Watt
Aansluiting Waterreservoir of waterleiding

Capaciteit

Gebruikers 50 tot 200 gebruikers
Zetsnelheid 25 tot 35 seconden
Kopjes koffie 250 per dag
Koffiereservoir 1.200 tot 3.600 gram
Afvalbak 80 porties

Functies

Semi-automatisch reinigingsprogramma
Dubbele uitgifte
Gescheiden (heet-) water uitgifte

Opties

Diverse betaalsystemen
Tweede of derde molen

Koffiesoorten en variaties

Koffie
Espresso
Dubbele espresso
Cappuccino
Latte macchiato
Cafè latte
Choco
Heet water
Mochaccino
Espresschoc
Koffie op het werk

Waarom Gio Coffee

Gio Coffee is meer dan alleen een koffieleverancier. Wij krijgen energie van het geven van energie. Energiemomenten voor jou, voor je collega’s, op het werk of juist op de sportclub. Wij willen jou inspireren, motiveren en enthousiasmeren door je te laten genieten van jouw favoriete energiemoment. Op ieder moment van de dag. En het mooiste? Met jouw kop koffie geef jij energie door!

Meer over ons

""

Impact met iedere kop koffie

Met iedere kop koffie of thee die jij drinkt, steunen wij Rainforest Alliance en een goed doel van Nederlandse bodem! Je kiest daarbij zelf welk goed doel je steunt. Welk doel kies jij?

Lees hoe wij impact maken

""
1 cent per kop koffie naar een goed doel!
Gio Coffee - Koffieproeverij - Accountmanager laat koffie proeven

Over onze koffiemelanges

Als er iets is waar iedereen een mening over heeft, dan is het wel koffie. De een gaat voor een sterke espresso, waar de ander liever geniet van een zachte latte macchiato. Wat je voorkeur ook heeft, Gio Coffee heeft het voor je. Met onze verschillende koffiemelanges hebben we altijd de perfecte smaak voor ieder bedrijf.

Ben je benieuwd welke koffiemelange het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek het tijdens onze gratis en vrijblijvende koffieproeverij bij jou op locatie!

GRATIS KOFFIEPROEVERIJ>

Anderen bekeken ook:

Actie
Lucca-Lattiz-Overzichtspagina

Lucca Lattiz

Koffiebonen | 25 tot 75 | Verse melk
Baristakwaliteit melkschuim Minimaal dagelijks onderhoud Tijdelijk €188,- korting
Koopprijs: €5.640,-
Franke-A600-Overzichtspagina.png

Franke A600

Koffiebonen | 50 tot 150 | Melktopping
Exclusieve espressomachine met melk Gemakkelijke en efficiënte bediening Optimale hygiëne door EasyClean
Koopprijs: €16.140,-
Franke-A400-Overzichtspagina

Franke A400

Koffiebonen | 50 tot 150 | Verse melk
Exclusieve espressomachine met melk Gemakkelijke en efficiënte bediening Optimale hygiëne door EasyClean
Koopprijs: €11.940,-

Veelgestelde vragen

 • Hoe bereken ik het aantal koffiedrinkers?

  Het berekenen van het aantal koffiedrinkers doe je door na te gaan wie er dagelijks koffiedrinken. In de meeste gevallen zijn dit namelijk niet alleen jouw collega’s, maar ook klanten, partners en/of gasten. Wij raden je aan om iedere 3 gasten als 1 (extra) koffiedrinker te tellen.

 • Hoe kies ik de juiste koffiemachine op kantoor?

  Bij het kiezen van de juiste koffiemachine voor op kantoor begin je bij het berekenen van het aantal koffiedrinkers. Zo maak je een eerste voorselectie op de capaciteit die je van een koffiemachine verwacht. Daarna kies je de gewenste zetmethode, type melkoplossing en welke koffievariaties je wilt gaan drinken.

 • Welke zetmethode past het best bij mijn organisatie?

  De ideale zetmethode is per bedrijf verschillend. Wil je snel een kop koffie kunnen zetten omdat er veel piekmomenten zijn? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een instant koffiemachine. Gaat je voorkeur naar barista kwaliteit koffie? Dan is koffie van versgemalen koffiebonen ideaal.

 • Hoe werkt de levering van koffie en andere bijproducten?

  Koffie en andere bijproducten leveren we via onze ingrediëntenvertegenwoordigers. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor jou als klant en komen iedere maand op een afgesproken moment langs om alle keukenkastjes aan te vullen.

 • Wat zijn de voordelen van een koffiemachine zakelijk huren?

  Indien je ervoor kiest om een koffiemachine zakelijk te huren, verspreid je de investering. Je huurt de koffiemachine voor een aantal jaar (doorgaans is dat vijf jaar) en betaalt per maand een vast laag bedrag. Het voordeel hiervan is dat er géén grote investering benodigd is.

Ultiem koffiegenot met de Franke A800

Met de Franke A800 tilt Franke haar koffiemachines naar een ongekend hoog niveau. Met een stijlvol design en tal van gebruikersgemakken trekt deze koffiemachine zeker de aandacht. Geniet tot wel 250 koppen per dag van de lekkerste koffievariaties. Ontdek een Swiss Made koffiemachine met ontelbare opties.

Ontelbare koffievariaties met het FlavorStation

Naast het lekkerste melkschuim kan de Franke A800 koffiebonenmachine nog veel meer! Met het FlavorStation ontstaan de meest onvoorstelbare koffievariaties. Denk aan chai latte, latte macchiato met overheerlijke karamel of een cappuccino met vanillesmaak. Deze koffiemachine brengt jouw energiemoment naar een hoger niveau. Ga je liever gewoon voor een vertrouwde zwarte kop koffie? Uiteraard kun je ook daarvan onbegrensd genieten!

Jouw Franke koffiemachine regelt alles

Denk jij dat het schenken van koffievariaties met verse melk veel onderhoud vergt? Niets is minder waar met deze Franke koffieautomaat. Het slimme EasyClean reinigingssysteem reinigt de Franke automatisch via een speciaal reinigingspatroon. Uiteraard precies volgens de hygiënenormen. Zo heb jij geen omkijken meer naar de koffiemachine.

Het lekkerste melkschuim voor de beste cappuccino

Jouw favoriete koffievariatie smaakt nog lekkerder met de FoamMaster technologie van de Franke A800. Deze innovatieve Zwitserse techniek creëert heerlijk (koud en warm) melkschuim. Perfect luchtig en geschikt voor iedere koffievariatie. Of misschien ga je liever voor een ‘hot choco’? Het melkschuim zorgt samen met de dubbele poederdispenser voor een ware chocoladehemel.

Een totaal nieuwe ervaring met een enkele klik

Deze krachtige Swiss Made koffiemachine is voorzien een full-colour 10,4 inch touchscreen waarmee je binnen één klik geniet van jouw favoriete koffievariatie. Maar het scherm is niet alleen daarvoor handig, je kunt het ook inzetten voor jouw eigen, gepersonaliseerde uitingen! Wil je iedereen op de hoogte stellen van een nieuw project of een gewoon goede dag wensen? Je stelt het eenvoudig in op het scherm van jouw koffiemachine!

Premium service van Gio Coffee

Waar de koffiemachine zorgen voor je uit handen neemt, doen wij dat ook! Daarom krijg je bij iedere Gio Coffee koffiemachine altijd gratis premium onderhoud en service. Dat betekent dat we op een vast moment bij jou langskomen om de keukenkastjes aan te vullen met alles wat je nodig hebt voor jouw perfect kop koffie. Heb je onverhoopt storing? Ons eigen team van specialisten lost het voor je op. Zo kun jij echt onbezorgd genieten van een heerlijk energiemoment.